reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Tak wiem ale nastawiaj sie nawet na 20h skurczy xD korzystaj poki jeszcze nie bola. Chociaz wiem ze zaczyna adrenalina dzialac ze to juz wreszcie sie cos sie dzieje :) Aczkolwiek zycze ci szybciutkiego porodu! :)

Coś czuję że jutro się pochwalisz dzidzia!!:)) jak po kąpieli?przeszły skurcze czy dalej są? Ja chyba nie wytrzymalabym.czekac i pojechała przy pierwszych regularnych;)
Pelnio!! Spelnij sie u przeterminowanych;)

Coś czuję że jutro się pochwalisz dzidzia!!:)) jak po kąpieli?przeszły skurcze czy dalej są? Ja chyba nie wytrzymalabym.czekac i pojechała przy pierwszych regularnych;)
Pelnio!! Spelnij sie u przeterminowanych;)
Oby synuś współpracował. Jak na razie były dwa te co pół godzinne. Po kąpieli czuję napływ energii. Idzie skurcz znów.

Trzymam kciuki za Was dziewczyny [emoji4]
I gratuluje tym, co juz sciskaja maluszki :)
Ja dzis 39 tydz, i dzisiaj mnie troche dol brzucha pobolewal jak na okres i tyle tego bylo. Mala jak zawsze skacze jak wariatka [emoji4] Ciekawe jak ta pelnia na nas wszystkie wplynie [emoji4]

reklama
Trzymam kciuki za Was dziewczyny [emoji4]
I gratuluje tym, co juz sciskaja maluszki :)
Ja dzis 39 tydz, i dzisiaj mnie troche dol brzucha pobolewal jak na okres i tyle tego bylo. Mala jak zawsze skacze jak wariatka [emoji4] Ciekawe jak ta pelnia na nas wszystkie wplynie [emoji4]
Okaże się ile prawdy jest w tym gadaniu o pełni. Jak na razie pozytywnie :).

Do góry