reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Hejka! Wzięłam się dzisiaj za generalne porządki, odkurzone, podłogi umyte, łazienka sprzątnięta. Została kuchnia, kurze w pokojach i okna w łazience i jednym z pokoi. Płynę już i sapie jak lokomotywa :) jak ten wysiłek nie spowoduje choć minimalnych skurczy to się załamie, bo jutro termin :)
A czy u Ciebie mały w nocy szaleje w brzuchu? Ja od kilku dni nie sypiam przez to A potem do południa czekam na ruchy i sobie już nie wiadomo co wkrecam:(
Podziwiam Cię,że dajesz radę tak pracować.. Ja niestety rozglądam sobie zadania bo wszystko boli od tej wagi:(( nadwagi...

reklama
A czy u Ciebie mały w nocy szaleje w brzuchu? Ja od kilku dni nie sypiam przez to A potem do południa czekam na ruchy i sobie już nie wiadomo co wkrecam:(
Podziwiam Cię,że dajesz radę tak pracować.. Ja niestety rozglądam sobie zadania bo wszystko boli od tej wagi:(( nadwagi...
To zależy, ostatnio wiercił się całą noc i dzień, potem chyba odsypiał. W nocy raczej jest spokojny ogólnie chyba jest dość leniwy. Mnie też boli zwłaszcza ledzwia ale serio trzeba się trochę poruszać bo tak leżąc to będziemy czekać na maluchy do czerwca. Mnie moja mama gania żeby iść na spacer, ale samej mi się zbytnio nie chce, zresztą jak coś się zacznie dziać to spanikuje będąc sama. Uff jeszcze kuchnia

Hejka! Wzięłam się dzisiaj za generalne porządki, odkurzone, podłogi umyte, łazienka sprzątnięta. Została kuchnia, kurze w pokojach i okna w łazience i jednym z pokoi. Płynę już i sapie jak lokomotywa :) jak ten wysiłek nie spowoduje choć minimalnych skurczy to się załamie, bo jutro termin :)

U mnie dzień przed terminem nic się nie działo aż nagle wody odeszły i po trzech godzinach byliśmy już z maleństwem także bądź przy nadzieji;)

Ja sie mojego gina pytalam czy odbierze mi porod dzwonic nie moge bo im nie wolno na telefon zeby przyjechal, więc wymienil mi dni w ktorych jest na oddziale i smial sie zebym w te dni miala duzo wysiłku:) ile w tym prawdy?:) zobaczymy:)

Hej! u mnie sloneczko ale chłodno na szczęście. Dziewczyny brałyście może takie globulki dopochwowe clotrimazolum? jakie mialyście po tym odczucia? ja wziełam wczoraj na wieczór jedna i mam srednie wrażenia...

Dzień dobry.

Oczywiście że jak już termin tuż tuż to trzeba dużo chodzić. Wtedy zwiększa się szansę szanse że się coś ruszy z porodem.

Kładę kasie spać i sama też się kładę bo ciągnie mnie dziś brzuch .....

Dzień dobry :)
Ja wczoraj wysprzatalam dom i ogólnie spacerki mam prawie codziennie i nic , a termin już za 10 dni . Dzisiaj tez spaceruje a na weekend ma być 25 stopni wiec być może będę leżeć nad woda :p
Nie denerwujcie się dziewczyny ze nic się nie rusza , kiedyś to się skończy prędzej czy później , żadnej to nie ominie :))

reklama
Do góry