reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Jakby nie bylo kaZdA z nas ma niepewnosc i kasda czeka na rozwoj sytuacji, bo roznie to bywa,ja w kazdym razie im blizej tym sie spokojniejsza robie, moze to o to chodzi wlasnie. Czas na obiadek i kawke z mezem;)

Hej dziewczyny :)
Mam tak samo jak ty , stresowałam się wcześniej fakt ale teraz już chyba mniej . Po prostu czekam na rozwój sytuacji ;)) a do tego mam skurcze bezbolesne coraz częściej , czekam który w końcu będzie bolał :p ironia ze każda z nas chce tego bólu i wysiłku. Wiadomo ze to wszystko dla naszych skarbów ale mimo wszystko śmieszna sytuacja :p

reklama
@Jetkaa nie chce cie straszyc ale w pierwszej ciazy wlasnie po stosunku tak mnie bolalo plecy ze nawet skurcze zaczely sie robic regularne, po 3 godz pojechalam na szpital i lekarz twierdzil ze bedziemy pewnie nad ranem rodzic bo sie rozkreca, bylo to 3 tyg przed terminem, ale po obserwacji do poludnia wygasly, tak

Uff ząb trochę przechodzi, ale zgaga przyszła więc siedzę sobie przed tv oglądając meczyk i popijając mleczko [emoji14] mam coraz częstsze skurcze przepowiadajace, chyba że to młody się rozpycha bo dziś prawie nic nie śpi.

A te skurcze przepowiadajaxe Cię bolą czy tylko napina się brzuch?bo ja mam też częste Ale tylko napinanie. Wczoraj odłożyłam magnez bo czytałam że może to pomoże w rozpoczęciu akcji..

Skurcze takie efektywne u mnie były bolesne, ból może nieduży ale taki okresowy.. I szły od dołu brzucha a takie które nic nie wnosza są z góry brzucha. Ale to u każdej może być inaczej.

reklama
Wczoraj o 21.26 przyszedł na świat Szymon Jan w drodze CC .Ważył 4400 gram .mierzył 59 cm.Dostal 10 pkt.Na razie spokojny chłopak tylko zje kupy zrobi śpi i kwili .Cały dzień miałam bóle co po niczym nie przechodziły.Na sprzedaż wyszły skurcze porodowe i rozwarcie.Ciezko było .Stres dał popalić Najgorzej było się uruchomić .Gorzej bolało jak po pierwszym CC bo myślałam że dam radę z bólem i nie poprosiłam o tabletki głupia ja.Nie wiem jak ja w nocy doniego wstanę ale muszę się przyzwyczaić.Na dodatek pulchne a pani doktor mówi że to normalne po cesarce.A w jakim świecie?

Do góry