Gosika88
Fanka BB :)
Przy porodzie dają kroplówkę z antybiotykiem i tyle.Dziewczyny .... mam ta bakterie .. robiłam gbs i właśnie dzisiaj odebrałam ... jak to jest z leczeniem tego któraś wie ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przy porodzie dają kroplówkę z antybiotykiem i tyle.Dziewczyny .... mam ta bakterie .. robiłam gbs i właśnie dzisiaj odebrałam ... jak to jest z leczeniem tego któraś wie ??
Najlepiej by było zrobic posiew, ale u kobiet w ciązy to sie mija z celem bo i tak mozna brac jeden antybiotyk w ciązy na drogi moczowo plciowe, ja bym na Twoim miejscu kupiła żurawit w tabletkach i łykac 3 razy dziennie i duzo pić bo zurawina zapobiega przyleganiu bakterii do scianek pęcherza i cewki moczowej, i mozna je wypłukać ja tak robilam jak mialam bakterie w moczu i przeszlo.Tak, wyszły. Jak myślisz co teraz? Najpierw posiew potem antybiotyk? Czy jak?
Ja mam, na poczatek zel do.kapieli hipp i mleczko z nivea, potem jak bedzie ok, to przejde tak jak u zuzy na plyn do kapieli z nivea rowniez. U zuzy sie sprawdza jak narazie. Do pupy podobnie jak wiekszosc bepanthen i sudocrem i na poczatek mycie pupy przegotowana woda, a pozniej chusteczki nawilzane.
Dziewczyny mozecie cos polecic, od kilku dni mam strasznie sucha skórę na calym ciele a brzuch okropnie swedzi...w pierwszej ciazy działał bio-oil...teraz nic.nie daje