reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Zazdroszczę wam, że wasi faceci nie mogą się doczekać dzieci i troszczą się o was :) mój ma nas w poważaniu

w57vdqk38htkkpep.png
Mój też nie jest z tych co się doczekać nie mogą. Za dużo troski też nie mam, poda czasem coś do picia i tyle. Większość to moja mama mi teraz pomaga. U mnie to taki typ że ma tradycyjny podział obowiązków-baba w kuchni A on "męska praca" więc nic nie potrafi i nie chce zrobić.

p19udqk324xkqow6.png

reklama
Zazdroszczę wam, że wasi faceci nie mogą się doczekać dzieci i troszczą się o was :) mój ma nas w poważaniu

w57vdqk38htkkpep.png
Musi być Ci bardzo trudno, może jak maleństwo się urodzi to mu się zmieni a jak nie to znaczy, że nie jest wart Was. My kobiety jesteśmy silne wszystko potrafimy znieść. Jak zobaczysz tą małą kruszynke to i tak nikt nie będzie się liczył. Życzę dużo siły.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Mi wózek przyszedł, właśnie go rozpakowałam, a moje dziecko siedzi w kartonie po nim bo zrobiło sobie domek z niego. Torbę zakupiłam, wystarczy się spakować, narazie tylko wkładki laktacyjne w niej siedzą ale powoli będą ją zapełniać.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na mojego Pana nie mogę narzekać, dba, sprząta, zakupy robi :).

Mój brzuch ma właśnie czkawkę :).

Mnie zostało dokupić kilka rzeczy do apteczki i koszulę do porodu. Myślę o tej:Link do: Koszula jednorazowa - PORÓD KARMIENIE SZPITAL L/XL - co uważacie? Dziś chcę ją zamówić.

Też się nad nią zastanawiałam. Ale finalnie dostałam od mojego D siostry koszule, w których ona karmiła swoje dziecko. I założę jedną z nich do porodu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam cc i właśnie nie pamiętam, czy właśnie nie dostałam takiej ze szpitala... Albo byłam w mojej, co do karmienia, bo nie kupowałam przy Amelce specjalnej na poród. Ale chyba miałam specjalną ze szpitala, z tylu na sznurki, bo do kręgosłupa dostałam przecież zastrzyk...
@aniolek678 jak to było u ciebie? Miałaś swoją koszulę? Czy jednak taką specjalną do porodu?

reklama
Do góry