reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Uhh ale strasznie. Po tym jak pisalam wzielam konska dawke magnezu I nospy I zasnelam na pare godzin. Teraz plecy przestaly pulsowac I jest ok. Ide do gina we wtorek po swietach od razu sprawdzic szyjke. Wydaje mi sie ze to moga byc juz przepowiadajace co? Najadlam sie strachu ;) dzidzia na szczescie sobie wesolo buksuje ;)

Takze dziewczyny na zblizajace sie swieta przede wszystkich duzo zdrowka malo nerwow I czekamy do maja :)

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie dziewczyny, mi padl telefon i tydz byl w naprawie dzis wrocil, ilosc materialu nie do przerobienia zwlaszcza przy Zuzce ktora juz lapki do tel wyciaga...mam nadzieje ze wszystkie nadal trzymacie sie w dwupakach i jest wszystko ok z Wami i dzieciaczkami.
Z okazji swiat duuuuzo zdrowka szczescia, oby rozwiazania byly szybkie, szczesliwe i jak najmniej bolesne a dzieciaczki zdrowe i radosne. Wesolych swiat kochane.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Nan90 no oby to pomoglo, mam podobne dolegliwosci dp teoich i tez no-spa poszla w ruch zarazfoloze magnez bo az sie boje, ja wizyta dopiero w czwartek, caly tydzien sie oszczedzslsm moj sprzata wczoraj tylko na paznokcie i po ciasto pojechalam, a dzis z kpszykiem i sie kurcze nasililo, a planuje jutro do Kosciola isc chociaz raz w te swieta. Mam obawy ale licze na to ze lezac i siedzac nie powinno sie nasilac, leki tez w swieta zamierzam brac by obylo sie bez niespodzianek do wizyty.
Dziewczyny Zdrowych pogodbych i spokojnych Swiat Wielkanocnych bez niespodzoanek przedwczesnych:)

Cześć dziewczyny!

Życzę Wam Wesołych i Spokojnych Świąt Wielkanocnych! Dużo odpoczywajcie, nie stresujcie się i pysznego wielkanocnego śniadanka :)

Oj też mam co nadrabiać!! hehe
My te Święta spędzimy już we trójkę:) :) Na Świat przyszedł mój śliczny i kochany synek :))
Aż sama nie dowierzam że jest już z Nami !!! Mogłabym na niego patrzeć i patrzeć!

Ogólnie bardzo byłam zestresowana przed CC - ale wszystko dobrze się potoczyło i ten moment kiedy go wyjęli odcięli pępowinę i usłyszałam głośny płacz - bezcenne!! Strumień łez poleciał :)

Mnie też dziś się brzuch stawia częściej.biore magnez i staram się wstawać jak coś muszę zrobić. Może taki dzień... aniołek- nie pamiętam, miałaś już mieć planowaną cc? Zazdroszczę!!:)) I gratuluje!! WESOLYCH SWIAT WSZYSTKIM! Trzymajmy się dzielnie terminu:)

p19udqk324xkqow6.png

Cześć dziewczyny!

Życzę Wam Wesołych i Spokojnych Świąt Wielkanocnych! Dużo odpoczywajcie, nie stresujcie się i pysznego wielkanocnego śniadanka :)

My te Święta spędzimy już we trójkę:) :) Na Świat przyszedł mój śliczny i kochany synek :))
Aż sama nie dowierzam że jest już z Nami !!! Mogłabym na niego patrzeć i patrzeć!

Ogólnie bardzo byłam zestresowana przed CC - ale wszystko dobrze się potoczyło i ten moment kiedy go wyjęli odcięli pępowinę i usłyszałam głośny płacz - bezcenne!! Strumień łez poleciał :)
Gratuluję;) opowiadaj jak to bylo ile mial kg?:) planowana Cc? Na ktorego mialas termin?:) jejku ale zazdroszcze!:) wy juz w domku?:)

Cześć dziewczyny!

Jaaa jak super !! Gratulacje :D dużo zdrówka dla całej trójki :D

w57vdqk38htkkpep.png

@aniolek678 Gratucje ciesze sie razem z Tobą, czekaja Was wspaniałe święta.A juz w domu jestescie?To twoje pierwsze dzidzi, tul ile mozesz, juz Ci nikt go nie odbierze, najwazniejsze ze juz jest z Wami cały i zdrowy:)

Masakraa moja mala caly dzien nie kopala sie wystraszylam strasznie i caly dzien byłam zla bo sie balam ale dostala czkawke uff! Chciała bym juz by po zeby moja psychika odpoczela

reklama
@aniolek678 gratulacje !!! [emoji173]️ I Wesołych Świąt dla Was [emoji8][emoji213]
Jak było? Jak się czujecie? Ile mały miał? Opowiedz No trochę jak znajdziesz czas [emoji6][emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry