reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

11294652_IMG_20180330_172556.jpg

Szukałam opcji zmniejszania w tel w ustawieniach, ale nigdzie nie znalazłam. Posłużyłam sie internetem :D
Może dla was takie paznokcie to nic nadzwyczajnego, ale po 8 latach, to dla mnie nie lada wyczyn:p
Takie sobie delikatne... Nie zapuszczałam ich też za bardzo, bo później Amelka drapie, a i przy pracy nie przeszkadzają. Za jakiś miesiąc ale muszą być zdjete - do porodu, a potem może zaś sobie zrobię - może już nawet na.chrzest ;)

reklama
Ja tez lubie delikatne:) nie lubie mocnych kolorów bo na moich dłoniach zle to wyglada bo mam chude palce i jasne i jakos mi nie podchodzi intensywne kolory:) ale kształt u siebie lubie migdal :) lub lekko do szpica:)
Pazokcie tez chce sobiw zrobic na chrzest:) mialam rzesy robic ale nie uleze :\\

Leżę dziewczyny, leżę.

Powiem Wam akcje z kurierem -
Dostałam informacje, że między 16:30 a 18:30 będzie dostarczona przesyłka z DHL.
Leżę po 14 i dostaje SMS, że kurier mnie nie zastał i przesyłka do odbioru w punkcie. Nikt nie dzwonił! Zrobiłam na infolinii awanturę, bo przecież to niemożliwe żeby kurier doręczył bo bym domofon usłyszała i ma ponownie podjechać.
Zobaczymy...

@Jetkaa współczuje - pewnie swędzi co? [emoji21]

@minka88 ale to miałaś stawianie się brzucha i skracanie szyjki jednocześnie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak

Jest po 1 w nocy a ja nie śpię przez to okropne swedzenie!!:\ masakra:\ obudzilo mnie to swedzenie patrze i na nogach juz tez mam:\ masakra jakas:\ ten fenistil starczy mi tylko na jutro bo juz cale cialo mam w swedzacych krostach.. Omg! Mam nadzieje że moj syn tego nie zlapie dziadostwa...

Jest po 1 w nocy a ja nie śpię przez to okropne swedzenie!!:\ masakra:\ obudzilo mnie to swedzenie patrze i na nogach juz tez mam:\ masakra jakas:\ ten fenistil starczy mi tylko na jutro bo juz cale cialo mam w swedzacych krostach.. Omg! Mam nadzieje że moj syn tego nie zlapie dziadostwa...
Współczuję, fenistil to łagodny środek, mam dla małej na ukąszenia i sama go stosowałam i nie przynosił jakiejś mega ulgi po komarze a co dopiero. Przykro mi, że Ci to przydarzyło i przepraszam, że napisałam o tym, że jednak jest szkodliwy ale to tylko informacje z netu a je trzeba brać na dwa razy. Jak lekarz mowi, że jest ok dla dziecka to musi być ok. Poprostu nie wierzyłam, że to Ci się przytrafiło i też bym to jeszcze z kimś z konsultowała. Trzymaj się i staraj się nie drapać.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

My po wizycie mała waży 1,64 tydzień 31. Lekarz stwierdził, że dużo ale to dobrze, wszystkie parametry w normie, data poródu wg tego USG 8.06 o ponad tydzień dłuższa. Zdjęcia żadnego nie zrobił bo mała bawiła się pępowiną i łożysko zasłaniało. Jest już głową w dół co daje znać kąpnieciami pod aż żebra. Mam dużo płynu owodniowego i to też dobrze, to pewnie dlatego mam taki duży brzuch hehe. Pipke pokazała jednoznacznie i tyle. Następna wizyta za trzy tygodnie.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Link do: nknatalia hehe kochana każda ma prawo do swojego zdania :) takze sie nie przejmuj hehe a co do fenistilu wlasnie nie czuje zbyt duzej roznic jak sie nim posmaruje :\

To cos znika i sie pojawia, jak zaczyna sie to czerwone robic swedzi jak diabły :\ spalam do 10tej bo w nocy spac nie moglam ehhh.

Pije kawusie na 12idziemy do Kosciola :)
Ja tez chce złożyć nam wszystkim Wesołych, spokojnych Swiat w dwupakach i pysznego jajka :) ! ;*

reklama
Dziewczyny jestem przestraszona, nie wiem czy to normalne czy nie. Tak mnie kluje jakby przy szyjce ze az sie zginam w pol jak stoje I co jakis czas lapie mnie taki bol ostry ns plecach, pomiedzy jskby dolnymi zebrami. Jak leze to wszystko ok jak tylko sie porusze to bol duzy. Mialyscie tak? Jechac na IP?

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry