Blondynka1988
Fanka BB :)
Ja cały czas miałam wizyty co miesiąc. To będzie pierwsza wizyta po dwóch tygodniach.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Według mnie wszystko okMi nie robili usg jak trafilam do szpitala ze skurczami.. Tylko KTG i badanie ginekologiczne. Mi gin określil 2tyg wczesniej wage malego i tyle..
Ciocia ma przywieźć mi glukometr i bede sobie w domu badac.. Bo moj gin nie odbiera..:\ Święta chyba dla nich..
Ja sie dziś spakowalam bo ja sie zle czuje a tak to na spokojnie torba w szafie sobie będzie siedzieć jeszcze tylko szare mydlo musze kupic jak by porod cc sie.skonczyl..
Sprawdzicie mnie czy o czymś nie zapomnialam? Spakowalam:
2piżamy, szlafrok,kapcie, reczniki2, bielizna zwykla,majtki po porodzie, podpaski po porodzie i mniejsze, pampersy malej, chusteczki, kapturek, smoczek w razie W, kosmetyki zel papier toaletowy itp ,kubek sztućce,wkladki laktacyjne, i chyba tyle moj D w dniu wypisu przywiezie mi ciuchy i malej 2 komplety bo ma naszykowane jak cos mama od szpitala mieszka 5min
Ja tez caly dzien lezenadal w pizamie jestem.. Dzis tez nie mam sil nawet zeby pojechać po malego do przedszkola, mon D musial zawieść i przywieźć go. Jedyne co dziś zrobilam to szybki obiad(carbonara makaron) i skapowalam torbe. Nie wiem czy to juz zmeczenie ciaza, czy im bliej tym bardziej zmęczona jestem, czy pogoda bo u nas pada snieg.. Jak nie mam sily sie nie zmuszam zeby cos zrobic.dobrze ze moj D jest na telefon więc nie mam az takich obowiązkówWitam w piękny słoneczny dzień. W sumie od rana leżę w łóżku, nic mi się nie chce, miałam poprasowac i wyparzyć laktator ale mam takiego lenia, że naprawdę nie chce mi się podnieść tyłka. Chyba powinnam się za siebie wstydzić.