reklama
MB91
Fanka BB :)
Obudziłam się rano i już czułam się taka „otępiała”. I od 12 jakoś tak mi się brzuch stawiał coraz to częściej, a potem doszedł nieprzyjemny ból pleców. No i koło 17/18 już mnie kłuło mega w kroczu jakby mała się wstawiała. [emoji26] A później koło 20 śluz z plamką krwi.
Skurcze miałam co 5’ na KTG.
Teraz dostałam już zastrzyk i trochę się uspokaja to wszystko.
Ale jestem przerażona [emoji25] To dopiero 32 tydzień i to w połowie - 31t3d. Ona nie jest gotowa, by przyjść na świat już. Musi jeszcze poczekać te 4 tygodnie.
Uważajcie na siebie dziewczyny bo jak widać to nigdy nic nie wiadomo. Dwa tygodnie temu miałam idealne wyniki i wzorową ciąże [emoji26] a teraz leżę w szpitalu i to jeszcze w Płocku...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Skurcze miałam co 5’ na KTG.
Teraz dostałam już zastrzyk i trochę się uspokaja to wszystko.
Ale jestem przerażona [emoji25] To dopiero 32 tydzień i to w połowie - 31t3d. Ona nie jest gotowa, by przyjść na świat już. Musi jeszcze poczekać te 4 tygodnie.
Uważajcie na siebie dziewczyny bo jak widać to nigdy nic nie wiadomo. Dwa tygodnie temu miałam idealne wyniki i wzorową ciąże [emoji26] a teraz leżę w szpitalu i to jeszcze w Płocku...
kamilaasami
Mb z dzidzia i tak będzie wszystko dobrze :* jesteś w dobrych rękach [emoji9] a my tu wszystkie kciuki trzymamy żeby jednak jeszcze chwilkę maleństwo poczekalo
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
MB91
No ja już leżę na pokoju i jej tłumacze, że ma sobie żartów nie stroić [emoji39] Ale fakt faktem, że mega pobudzona jest i te skurcze dalej są. Do świąt na pewno zostanę w szpitalu (o ile nie do samego końca), bo tego że urodzę na dniach nawet nie dopuszczam do siebie - nie ma w ogóle takiej opcji.
Ale dziewczynki lubią chyba być w centrum zainteresowania byłam w 2 ciażach z moimi synkami nic się nie działo cała ciążę spokój a teraz codziennie mała albo się wogole nie rusza i się martwię albo rusza się za bardzo do tego twardnieje mi brzuch często a przy synach nigdy nie mialam tego uczucia i chyba mi brzuch opadł wogole bo dziś rano zauważyłam że jakoś inaczej wyglądam
nknatalia
MB91 trzymam za Was kciuki abyście dotrwały w dwupaku, jednak stres który przeszłaś w ostatnich dniach zrobił swoje.
Także dziewczynki tylko spokój nas uratuje, stres na bok zdrowie dziecka najważniejsze.
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Także dziewczynki tylko spokój nas uratuje, stres na bok zdrowie dziecka najważniejsze.
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Jetkaa
Masakraa :\ trzymam kciuki spokojnej nocki i pobytu wam życzę dawaj odrazu znac co i jak na pewno dotrzymasz do tego 9miesiaca a mała uspokajaj hehe niech nie zartuje i ciotki nie straszy
Moj D sam sie wystraszyl jak mu powiedzialam .. A jestem w tym samym tyg co Ty.
Moj D sam sie wystraszyl jak mu powiedzialam .. A jestem w tym samym tyg co Ty.
Hope
podwójna mama :-)
No ja już leżę na pokoju i jej tłumacze, że ma sobie żartów nie stroić [emoji39] Ale fakt faktem, że mega pobudzona jest i te skurcze dalej są. Do świąt na pewno zostanę w szpitalu (o ile nie do samego końca), bo tego że urodzę na dniach nawet nie dopuszczam do siebie - nie ma w ogóle takiej opcji.
Trzymam kciuki za zahamowanie porodu no i szybkie znalezienie przyczyny, bo chyba jakaś jest? Postaraj się wyciszyć na ile to możliwe w tej sytuacji, Twoje emocje wpływają na dziecko.
Ważne, że jesteś w szpitalu
Angela3aa
reklama
agatenka33
@MB91 No to twoja mała nas wszystkie postawila na nogi, dobrze ze juz jestes pod faxhową opieką to byl chyba odpowiedni moment by pojechać do szpitala. Jak mowisz w przeciagu kilku dni sytuacja ze stabilnej moze sie diametralnie zmienic. Czy wedlug ciebieccos moglo wskazywac na skracanie sie szyjki czulas cos na dole? Czy raczej to w przeciagu tej doby samoistnie sie rozkrecilo? Odpoczywaj sobie teraz na spokojnie,wierze ze wszystko bedzie dobrze.