reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Dziewczyny jadę do szpitala. Mam skurcze - kłucie w pochwie i ostatnią wizytą w toalecie tylko utwierdziłam się, że coś jest nie tak [emoji853] Miałam na wkładce delikatnie zabarwioną krwią wydzielinę.
Dodatkowo mimo, że wzięłam 3 No-spy 80g to nie przeszło mi „stawianie się „ brzuszka i bóle kręgosłupa. Mała się rusza ale strasznie się boje [emoji21] 3majcie kciuki bo to dopiero początek 32 tygodnia.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny jadę do szpitala. Mam skurcze - kłucie w pochwie i ostatnią wizytą w toalecie tylko utwierdziłam się, że coś jest nie tak [emoji853] Miałam na wkładce delikatnie zabarwioną krwią wydzielinę.
Dodatkowo mimo, że wzięłam 3 No-spy 80g to nie przeszło mi „stawianie się „ brzuszka i bóle kręgosłupa. Mała się rusza ale strasznie się boje [emoji21] 3majcie kciuki bo to dopiero początek 32 tygodnia.

Trzymaj się! Ja bym jechała na Kliniczną albo Zaspa, tam mają najlepsze oddziały w razie czego.. wszystko będzie dobrze :)

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze trzymam kciuki. Daj znac co i jak jak cos będziesz widziała.

O rany, oby wszystko dobrze się skończyło.

w57vdqk38htkkpep.png

A ja z moim się nie kochamy:\ od miesiąca moze półtora miesiąca:\ zakodowal sobie w glowie ze porod tuz tuz i nie potrafi tak się boi:\ i nie wiem jak mu tłumaczyć:\ przy 1 dziecku nie było z tym problemu a teraz boi się i nie mam co liczyc na amory:\ bo 1 trymestrze ja sie balam i noe chciałam a teraz on..

A ja z moim się nie kochamy:\ od miesiąca moze półtora miesiąca:\ zakodowal sobie w glowie ze porod tuz tuz i nie potrafi tak się boi:\ i nie wiem jak mu tłumaczyć:\ przy 1 dziecku nie było z tym problemu a teraz boi się i nie mam co liczyc na amory:\ bo 1 trymestrze ja sie balam i noe chciałam a teraz on..
Mi seks w ciąży w ogóle nie sprawia przyjemności, zwłaszcza że przez długi okres miałam zabroniony przez lekarza i teraz jak do czegoś dochodzi to tak na "pół gwizdka", tylko on ma z tego przyjemność bo ja się boje skurczów

w57vdqk38htkkpep.png

Mi seks w ciąży w ogóle nie sprawia przyjemności, zwłaszcza że przez długi okres miałam zabroniony przez lekarza i teraz jak do czegoś dochodzi to tak na "pół gwizdka", tylko on ma z tego przyjemność bo ja się boje skurczów

w57vdqk38htkkpep.png
To u nas jest na odwrot wlasnie mi sprawia a on sie boi więc juz wogole tego nie robimy.. On sie boi wlasnie ze cos się zacznie dziać po .. Więc skoro mu to nie sprawia przyjemności to mi tez chociaz z dzidzia wszystko ok i zadnego zakazu nie dostaliśmy.. No ale coz mam nadzieje ze mu to przejdzie po porodzie i pologu ze sprawy lozkowe wroca do normy. Bo mówi mi ze sie boi a jednak gdzieś tam z tylu głowy mam mysl ze moze go nie pociągam chociaz wiem ze to nie prawda:\

reklama

Ojjjj, jednak... Trzymam kciuki, by wszystko dobrze się skończyło... Odezwij się potem, co i jak...

Do góry