reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Dzień dobry.

U mnie mały najbardziej szaleje w brzuchu jak dziewczyny się bawią w poblizu- krzyczą, spiewaja iyp.

Miłego dnia ;)

reklama
Ja pokarm mialam przed cc a jak syna po cc przystawilam to od razu mi nabilo na maxa pokarmu ;)
Ja szykuje syna do przedszkola ;) dzis sama go odwiozę bo moj D w Krak jest :\ mam nadzieje ze bedzie chciał jechac i zostac ;\

Witajcie dziewczynki
Ja sobie wczoraj pospacerowalam nad wisla z moimi chlopakami .Piekna pogoda byla.Szlam baardzo wolno a mimo to zmeczylam sie.Pozniej domku to mnie taki bol w boku chwycil ze moglam tylko lezec plackiem.Dobrze ze wizyta w srode to jakos moze dotrwam.A tu tyle tzeba codziennie zrobic.

Ja wizyte mam 22:) mam nadzieje ze i tym razem zrobi mi usg :) nie wiem dlaczego co usg boje sie ze znowu zmieni i powie ze to chlopak :\ nie wiem czemu...

Maly w przedszkolu, pada deszcz ślisko wywrócil sie biedny ja sama o malo co bym sie nie wywrocila... Masakra jakas. Dziś nie plakal ale byl baardzo smutny.. . Ale za to pieknie ptaszki spiewaja uwielbiam ten dzwiek i synek tez:) i tak zesmy sobie postali i sluchali :) u nas w gorach wiosne czuc:) moze na dniach krokusy wyjda:)

Cześć dziewczynki.
Niedziela była piękna, ja dzisiaj do rodzinnego się wybieram bo od kilku tygodni z rana jestem zawalona i taką flegmą odkrztusam a potem przez cały dzień nic i myślałam że mi przejdzie ale niestety nadal bez zmian a dzisiaj doszedł ból w mostku i boję się nerwobólów na które dwa lata temu trafiałam na SOR. Kurczę zawsze coś. Wspomnę o grudzień i styczeń walczyłam z kaszlem.
Dzisiaj nic nie robię, pranie tylko wstawię i obiad i laba bo boję się bo przy czynnościach mnie boli ten mostek.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry [emoji846]
My mieliśmy o 14:30 wizytować, ale wizyta przełożona na jutro.

Muszę kupić też te paseczki.

@Jetkaa dobrze, że synek już nie płacze [emoji1433][emoji846]

@nknatalia też meczy mnie kaszel rano i wydzielina zielonkawa po przeziębieniu. To może utrzymywać się nawet do 2 miesięcy. [emoji57] Daj znać co powie lekarz.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
tysia123 - faktycznie lepiej mieć jedno w zapasie mleko mm, a jakieś konkretnej firmy polecasz ?

Po prostu boję się że jest to jednak poważna operacja.. i jak potem będę do siebie dochodzić,ale tego to już nikt nie wie..czas pokaże :p

Do góry