reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Jeszcze sobie tak myśle że z tą waga różne bywa bo mi lekarz w szpitalu przy pierwszej córce pomylił się na wadze prawie kilogram jak robił mi USG przed porodem.
Mi jak robili przed porodem usg to na pierwszym bylo 3700 pozniej 4100 a na koncu 4300 xD wiec co lekarz to inna waga :)

Napisane na LG-M320 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas przy porodzie duża rozbieżność wyszła bo miało być 3700 a synek 4200 sie urodził.

Ja wizytuje jutro ... Ale mi się nie chce w ten mróz tam czlapac [emoji14]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Mi tez nie chce sie zabardzo wierzyc w ta wage zobacze jeszcze bo w czwartek mam trzecie genetyczne ale lekarz caly czas mi mowi ze dziecko jest wieksze

W 33 tygodniu waga powinna byc kolo chyba 2 kg *_* maks do 2,2 kg. Moze dziecko bedzie duze :) Moja znajoma niedawno urodzila prawie 5 kg chlopca i to sn *_*

Napisane na LG-M320 w aplikacji Forum BabyBoom

Zapytam go na tym badaniu jakie jest dlugie i ile wazy. Przeszukalam juz internet i tu kobiety niektore pisza ze mialy taka wage swoich dzieci w tych tygodniach ale ja nie wierze w to ze ja takie moge miec az sie boje:eek:

Jeśli już 33 TC to może być i taka waga. Teraz dziecko przybiera 100-200 g tygodniowo, zostało ci 6-7 tygodni czyli wyszłoby dziecko koło 4,5 kg. Bywa często taka waga.

reklama
Do góry