karigótek
Zaciekawiona BB
Dziekuje mleko, masło miód oto napoje na dzis@karigótek dużo zdrówka dla Ciebie , kuruj się szybko[emoji4]
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje mleko, masło miód oto napoje na dzis@karigótek dużo zdrówka dla Ciebie , kuruj się szybko[emoji4]
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje, tak wlasnie podejrzewalam na szczescie wczesniej na zwolnieniu nie bylam takze zalatwie l4 od 1.10Dagaa11 - z tego co się orientuję, to średnia liczona jest z całego ostatniego roku pracy. Czyli najlepiej wziąć L4 od 01.10 jeśli pensje masz liczone do końca miesiaca. Dodatkowo musisz byc w pracy pełne 3 miesiace zeby Ci srednia nie spadła przed kilka dni zwolnienia,jeśli takie brałas wczesniej.
My już jesteśmy po pierwszej wizycie, wprwdzie serduszka jeszcze nie było, ale lekarz powiedzial, ze wszystko jest ok, wiec zdecydowalismy sie powiedziec rodzicom no i 11.09 wracam po urlopie do pracy, wiec bede.musiala powiedziec szefowej, bo niestety wielu rzeczy w pracy nie bede mogla robic...Chciałam Wam powiedzieć, że bardZo sie ciesze ze jestescie mam takie odczucie przynależnosci do grupy, któa jest w takiej samej sytuacji jak ja to jest przecudne uczucie;
Czy mozecie mi powiedzieć jak u Was z przesądami? Mówić o ciązy już, czy nie mowic, kiedy mowic?
Dziekuje
Fajnie CiDziekuje, tak wlasnie podejrzewalam na szczescie wczesniej na zwolnieniu nie bylam takze zalatwie l4 od 1.10
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
WOW Super na kiedy masz termin?My już jesteśmy po pierwszej wizycie, wprwdzie serduszka jeszcze nie było, ale lekarz powiedzial, ze wszystko jest ok, wiec zdecydowalismy sie powiedziec rodzicom no i 11.09 wracam po urlopie do pracy, wiec bede.musiala powiedziec szefowej, bo niestety wielu rzeczy w pracy nie bede mogla robic...
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie 8 maj. Na pewno wszystko będzie dobrze Ja wizytę mam dopiero 27 sierpnia.Z moich wyliczeń patrząc od ostatniego okresu to 7 maj. 12 września mam wizytę u lekarza i mam wielką nadzieję, że uspokoi mnie to. Ostatnie półtorej miesiąca byłam na antybiotykach i wielu silnych lekach. Teraz gdy okazało się, że jestem w ciąży, to wszystko odstawić musiałam, Ale boję się tez, że to leczenie mogło być negatywne w skutkach
U mnie taka dziwna sprawa- wg ostatniej @ okolice 27.04, ale wg usg wyszlo 4.05 i lekarz powiedzial, ze tej daty bedziemy sie trzymac mialam pozno owulacje, bo dopiero ok 21 dc :OWOW Super na kiedy masz termin?