reklama
Katherine zs
Fanka BB :)
Mi jeszcze duuuzo brakuje. Ubranka będę prala chyba w kwietniu, lubię jak są takie swiezutkie i pachnące.
Jetkaa
Link do: marida ja zamowilam ze sklepu meblowego więc się nie martw a zamowilam taka duza przesowna na cala sciane bo chce taka duza szafe 1 a nie np5malych.. I jestem zla bo bym juz prala...
A ja nie mam nic zrobione ani prane ani nic.. Bo gdybym wiedziała ze tak beda zwlekac pojechała bym do innego sklepu...
Link do: Katherine zs mi tez bardzo duzo brakuje od wozka zaczynajac po pampersy...:\ ale ciuszki mam więc chociaz tyle.. Jedyne co do gadżety. I przybory..
A ja nie mam nic zrobione ani prane ani nic.. Bo gdybym wiedziała ze tak beda zwlekac pojechała bym do innego sklepu...
Link do: Katherine zs mi tez bardzo duzo brakuje od wozka zaczynajac po pampersy...:\ ale ciuszki mam więc chociaz tyle.. Jedyne co do gadżety. I przybory..
Jetkaa
Mnie wlasnie lapie stres ze nie zdążę, ze mam malo czasu.. A to 28t dopiero nie wiem czemu tak mam:\ w 1 ciazy na spokojnie robilam wszystko:\ a teraz? Juz bym sie pakowala i szla do szpitala hehe
Na mojego D nie moge liczyc ze mi pomoze z ciuszkami.. Jedyne co to na mame moge liczyc w razie czego... Ale jednak jak zrobie sobie po swojemu jest inaczej
Na mojego D nie moge liczyc ze mi pomoze z ciuszkami.. Jedyne co to na mame moge liczyc w razie czego... Ale jednak jak zrobie sobie po swojemu jest inaczej
marida
Mnie wlasnie lapie stres ze nie zdążę, ze mam malo czasu.. A to 28t dopiero nie wiem czemu tak mam:\ w 1 ciazy na spokojnie robilam wszystko:\ a teraz? Juz bym sie pakowala i szla do szpitala hehe
Spokojnie mamy jeszcze ponad 2 miesiące! Nie ma co zakładać, że urodzimy wcześniej *-* Jak będziesz w szpitalu, to w końcu reszta domowników będą skakać na jednej nodze, by wszystko było gotowe na wasz powrót do domku.... Ja tak miałam za pierwszym razem Pod koniec ciąży to nawet mi mój mąż okna mył i firanki zmieniał, żebym się nie przemęczała I powiem wam, że wyszło mu to lepiej i dokładniej niż, gdybym ja to zrobiła *-*
Blondynka1988
Już macie torby? To ja jeszcze w lesie.
Nic nie mam wyprane itp.
Nic nie mam wyprane itp.
sredec1982
Ja też myślałam,że będę pierwsza z torba spakowana... bierzecie ciuszki dla dziecka? Ja chyba dopiero poproszę by mój przywiózł na wypis. Nie chce bakterii przynosić że szpitala i żeby zniknęły w praniu.
Ja mam od ponad miesiąca szafę Ale co z tego jak pokoik od 8 mies w remoncie. Mój zawsze ma czas i luz
.. Tylko że on na pewno niczego nie poprasuje.. wrzuci może do pralki wszystko na raz, nasze z dziecka ubraniami, białe z czarnymi i potem powie że wszystko ok. A ja zawsze zła bo nie lubię do ostatniej chwili nie wiedzieć czy zdążę...
Jak nie byłabym w ciąży wszystko byłoby gotowa w tydzień. Taki mały pokoik zrobilahym w 3 dni!!!
Także jesteście wbrew pozorom bardziej przygotowane
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Ja mam od ponad miesiąca szafę Ale co z tego jak pokoik od 8 mies w remoncie. Mój zawsze ma czas i luz
.. Tylko że on na pewno niczego nie poprasuje.. wrzuci może do pralki wszystko na raz, nasze z dziecka ubraniami, białe z czarnymi i potem powie że wszystko ok. A ja zawsze zła bo nie lubię do ostatniej chwili nie wiedzieć czy zdążę...
Jak nie byłabym w ciąży wszystko byłoby gotowa w tydzień. Taki mały pokoik zrobilahym w 3 dni!!!
reklama
Jetkaa
Ja mojemu D naszykuje 2 komplety 2 rozne rozmiary i będą czekac w szafie, jak przyjdzie dzien wypisu wezmie je ehh z tymi facetami maja czas a pozniej my musimy biegac i ogarniac wszystkoJa też myślałam,że będę pierwsza z torba spakowana... bierzecie ciuszki dla dziecka? Ja chyba dopiero poproszę by mój przywiózł na wypis. Nie chce bakterii przynosić że szpitala i żeby zniknęły w praniu.
Moj jest mechanikiem i tez ma czas zeby zrobic moje auto choc duzo nie ma mowi tylko kotek bo klocki sie koncza, albo pompa sie konczy itp i tylko mowi ale jak ktos przyjdzie da mu auto raz dwa robi komus a ja czekam pol roku na wymianę zarowki