reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

@basia89 oby, oby :)
Ja już 5 tygodni czekam na wizytę...

Słodkie maskotki :)

Ja identycznie! Ostatnia wizytę miałam 18 stycznia..

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dmk89lf14.png

reklama
@basia89 przecudne te effiki[emoji4] Ja zastanawiam się właśnie nad jakąś maskotką do łóżeczka - ale to jeszcze pomyśle - korci mnie szumiś [emoji4]

@Gosiaczek1202 super, że synek zdrowy i wszystko ok [emoji16]

Apropo kocyków : Link do: kocyk bambusowy - ALIOLI tutaj na lullalove jest promocja [emoji39]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja będę brała z tej strony
Link do: Bambusowy koc Baby Blue Lullalove

Zobacz jaka cena [emoji6]

3jgxyx8dmk89lf14.png

O matko, ale się cenią. Bez promocji to już całkiem ceny nie rozumiem, zwłaszcza że nic oryginalnego i robione maszynowo

A ja z tej radosci bylam w smyku .Sa wyprzedaze akcesorow niemowlecych.5 paki bpdow i takie tam .Kupilam kocyk minky bo nie mam dla maluszka.A wydaje mi sie ze trzeba selektywnie kupowac bo koszty mniejsze.Tak sobie przypomnialam ze usg robil mi taki przystojniak ze az mnie zatkalo i zapomnialam jezyka w gebie.Pewnie smial sie ze mnie

@kamilaasami, trzymam kciuki ! [emoji110]️
@Gosiaczek1202, super wiadomości ! To teraz możesz już być spokojna [emoji6]
@Blondynka1988, Ty na środę ja na czwartek hihi [emoji16] oby nam szybko zleciało
U mnie był kurier z effikami [emoji173]️ zobaczcie jakie słodkie
1518772532-c2db6ec74b890b50-aaaaaa.jpeg

3jgxyx8dmk89lf14.png
Basia one coś robią?

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

I zbierają kurz ;) ale są super. Pamiętajcie że dla malucha pastelowe kolory nie są atrakcyjne. Takie zabawki to bardziej dla rodziców ;) co nie zmienia faktu że są cudne.

@basia89 przecudne te effiki[emoji4] Ja zastanawiam się właśnie nad jakąś maskotką do łóżeczka - ale to jeszcze pomyśle - korci mnie szumiś [emoji4]

@Gosiaczek1202 super, że synek zdrowy i wszystko ok [emoji16]

Apropo kocyków : Link do: kocyk bambusowy - ALIOLI tutaj na lullalove jest promocja [emoji39]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Co chodzi o szumisia, to kupiłam córeczce mojej siostry. Miała straszne kolki i spała tylko przy suszarce. Ostatnio już padła ta suszarka i trzeba nową :D Ale wracając co tematu, nic ten szumu miś nie dał... Kosztował 180,00, a nie działał na małą... Miała wtedy (listopad 2017) jakieś 2 miesiące... Niby można było regulować głośność, ale jakiegoś WOW nie było... Ale każde dziecko też jest inne... Na inne może i działa, ale na naszą małą niestety nie. Rodzice musieli zainwestować w nową suszarkę, ale jako 4 miesięczne dziecko już ją odzwyczajaja od tych odgłosów. :)

reklama
A u nas jest nadal szal na szumisia i to u prawie dwulatka [emoji39] z reszta moje "starsze" maleństwo jest jak zawsze książkowe więc i wszystkie patenty na niego działają [emoji16] z drugim pewnie dostanę po tyłku za kare że pierwsze nie dało nam w kość [emoji39]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry