reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Gisiaczek super że wszystko u maluszka w porządku [emoji8] śliczny chłopczyk :)

Ja jestem tuż przed egzaminem z gramatyki praktycznej ... Trzymajcie za mnie kciuki bo malutka mi w brzuszku fikołki kręci takie że mam ochotę zrezygnować o wracać pierwszym pociągiem do domu [emoji13] tylko w moim przypadku to stres tak paskudnie działa i na mnie i na brzuszek jutro mam kolejny egzamin a w niedzielę ostatni ... Też upomne się o kciuki bo bardzo ich potrzebuje [emoji43][emoji13]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja nie jestem zwolennikiem emolientów, dlatego kupiłam olej kokosowy nierafinowany, mydło biały jeleń :)
Na odparzenia alantandermoline z witaminą F, krem Aqua stop dla noworodków i Linomag (zielona tuba).
Nie przepadam za kremami z tlenkiem cynku.
Jeszcze dokupię krem linomag bobo A+E i linomag żel do mycia ciała i głowy od 1 dnia życia.

Czekam na środę, bo będzie wizyta :)

Ja jakbym wzięła moją sześciolatkę na usg( u mojego lekarza można jak się wcześniej powie to woła z poczekalni na samo usg) to by lekarza zagadała i miałby dosyć;)także ja córci nie biorę na usg tylko zdjęcie jej pokazuje ale nie bardzo widzi co tam jest;)

Myślę że jak bardzo będzie mnie męczyć zgaga to wezme te renni wczoraj przed spaniem 2 szklanki mleka wypiłam i jakoś noc w miarę zleciała.
@Gosiaczek1202 super że dzidzia zdrowa no i gratuluje chłopca:)

@kamilaasami, trzymam kciuki ! [emoji110]️
@Gosiaczek1202, super wiadomości ! To teraz możesz już być spokojna [emoji6]
@Blondynka1988, Ty na środę ja na czwartek hihi [emoji16] oby nam szybko zleciało
U mnie był kurier z effikami [emoji173]️ zobaczcie jakie słodkie
1518772532-c2db6ec74b890b50-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dmk89lf14.png

Hej dziewczyny:)
U nas napadalo tak sniegu ze masakra jakas:\ nadal sypie ciężki snieg.
Gosiaczek1202 gratuluje udanej wizyty:)

Ja mojemu synkowi puscilam bajkie "bylo sobie życie " i tak właśnie zrozumiał ze bedzie starszym bratem:) mowo ze kocha dzidzie przytula się. Jak bylismy na usg 4d i widział zdj to widział i mowil ze tam raczka tam nozka:) zobaczymy czy będzie cos widzial ;) takze do 18tej czekam niecierpliwie:)

reklama
Gosiaczek1202 ciesze sie ze wszystko super,
Blondynka1988 do wizyty szybko minie, mi ten tydzien wcielo szybk, mam nadzieje ze kolejne podobnie:)

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry