Ja kupiłam hipp dla malucha. Tak jak pisze @caltha, nie ma co smarować dziecka emolientami jeżeli skóra tego nie wymaga bo pózniej podziałają tylko maść robiona lub na bazie sterydu.. mam dziecko z AZS wiec wiem o czym mowię [emoji853]
Ja przyniosłam od ciotki ze strychu partie ciuchów dla niemowlaka, które odłożyłam po starszym i już powoli zacznę sobie je prać [emoji6] mam czas to chętnie to zrobię. Zreszta po przejrzeniu ich to chyba 1/3 się nie nada.. kupiłam dziś odplamiacz dla maluchów i zobaczymy czy da się uratować niektóre..
w ogóle polowałam w h&m kombinezon bawełniany na polarku z 70zl zapłaciłam 27 [emoji7]
@Jetkaa, ja mojego 4,5latka nie brałam na usg..
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja przyniosłam od ciotki ze strychu partie ciuchów dla niemowlaka, które odłożyłam po starszym i już powoli zacznę sobie je prać [emoji6] mam czas to chętnie to zrobię. Zreszta po przejrzeniu ich to chyba 1/3 się nie nada.. kupiłam dziś odplamiacz dla maluchów i zobaczymy czy da się uratować niektóre..
w ogóle polowałam w h&m kombinezon bawełniany na polarku z 70zl zapłaciłam 27 [emoji7]
@Jetkaa, ja mojego 4,5latka nie brałam na usg..
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom