reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

No nic, ja rezygnuje z forum, trzymajcie się i powodzenia przy porodach ;)

3jgxskjosc311c31.png

reklama
Ja bym spała, tylko córka nie chce.... Wychodzą dolne trójki .ale pocieszam się że jak już wyjdą to będzie na razie komplet zębów.

Dzień dobry.

A ja sie zbieram na glukoze noby mialam wczoraj zrobic ale twierdza ze musza mi zbadac cukier z zyly i dopiero jak bedzie okej to mi podadza glukoze.Nie chca ryzykryzykowac i podac ja jesli mam wysokibcukier bo moglabym zemdlec echh.To ja im na to ze badalam cukier rano glukomeltrem i mialam 84.Ale och to nie interesuje.Jak bylam w tamtej ciazy to takich cyrkow nie robili no ale trudno .Jeatem Jest strasznie glodna i ciezko chyba z ta glukoza bedzie bo bedzie tym bardziej ciezko.
Ale sie wczoraj ucieszylam bo mialam urodziny i siostrzenica moja przyhechala i zajela sie synkiem starszym. Tak szaleli ze az talerz stlukli.Z mama tak szalec nie moze.

Mi mierzyli w laboratorium glukozę glukometrem inna tej podstawie określali czy mogę robić krzywa.

Piątek nie ma, ale na nie jeszcze nie czas. Zresztą starszej piątki szły niezauważone więc mam cichą nadzieję że będzie podobnie .

Ja nawet mialam swoj glukometr przy sobie no ale nie zrobili tak .Juz wypilam drina troche inny smak jak ostatnio pewnie zalezy ktora pigula robi .Jest lepiej jak ostatnio mniej na wymioty zbiera ale i tak zaciskam zeby zeby jakos dotrzymac do 10.35.

Ja nawet mialam swoj glukometr przy sobie no ale nie zrobili tak .Juz wypilam drina troche inny smak jak ostatnio pewnie zalezy ktora pigula robi .Jest lepiej jak ostatnio mniej na wymioty zbiera ale i tak zaciskam zeby zeby jakos dotrzymac do 10.35.

Powodzenia [emoji13]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ja dopiero wstałam. Wczoraj wieczorem dostałam takich bóli krzyżowych, że i No-spa i Apap wjechały ... brzuch mi się zaczął spinać i dopiero jak zaczęły działać to zasnęłam.

Dobrze, że malutka ma jeszcze tyle czasu by się obrócić. Tak jak czytam Wasze doświadczenia porodowe to jestem już pewna na 10000%, że u mnie jeśli CC to tylko w momencie zagrożenia życia którejkolwiek z nas. Ja się nastawiam pozytywnie na SN i mam nadzieje, że tak właśnie będzie [emoji6]

@Gosika88 coś się stało?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja to mialam porod .W srode poszlam do gina pracujacego w szpitalu co mialam rodzic.Bylo usg badanie itp i wyszlo ze mlody sie urodzi okolo 4.600 i ma glowke co raczej sie nie zmiescglw moim kanale rodnym.Dostalam skierowabie na poniedzialek na cc.W nocy juz spac nie moglam dostalam skurczy i pojechalam na szputal.Tam mi skurcze zbadali i takie tam i podjeli decyzje o ccc zrobili o 9 rano.Maly sie urodzil zdrowy 10 na skali ale pediatra mi mowi ze ma przetoke odbytniczo_ skorna tzn odbyt skora zarosniety.Wiec mi go zabrali od razu a po 2 godzinach zabrali do prokocimia i zrobili plastyke odbytu bylam zalamana bo inne dostaly dzieciatka a mojego zabrali .Dobrze ze mial okreznice zwieracze i tylko tyle bylo.Dzusiaj jest zdrowym 3.5 latkiem ale co ja wtedy przezylam.Dzisiaj ma coprawda problemy czasem z kupka ale to nic .Wazne ze dobrze sie rozwija a jest taki ztwy smieje sie duzo i bryka.Ostatnio mi kazal przez miotle skakac

Do góry