reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
A ja byłam na szybkich zakupach bo dzisiaj serwuje na obiad zapiekankę z ziemniakami i mięskiem mielonym [emoji3]
Przed chwilą zjadłam kaszkę z syropem malinowym i tyle co mam chwile by usiąść zanim mi pralka wypierze.

Mam mega ochotę sprzątać / układać / przekładać - syndrom wicia gniazda na całego. [emoji3]

No i w końcu wezmę już na porządnie zrobię listę, bo moja mama z bratem przyjadą w następnym tygodniu i będę chciała by jechała ze mną na jakieś zakupy. Zawsze doradzi a i pewnie frajdę jej zrobię, bo to w końcu pierwsza wnuczka [emoji5]

@agatenka33 dobrze wiedzieć [emoji48]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A mnie jakiś leń zaatakował, ale może dlatego, ze ledwo co przespane dwie ostatnie noce, rotawirus u córki, grypsko u męża. Miałam w tym tygodniu zaplanowane oczyszczanie szaf i robienie miejsca do starszej córci i jednocześnie dla maleństwa...Ale plany się pokrzyzowaly... Niestety nie damy rady do terminu porodu rozbudować poddasza, wiec początkowo będziemy się gnieździc w czwórkę w naszej sypialni... Ale do zimy chcemy mieć temat z głowy i wtedy sie rozluzuje wszystko... Mam taką nadzieję.
Oby i mnie naszła wena twórcza, bo póki co marnie to wygląda... :hmm:
Pozdrawiam

A ja czekam nadal na te szafe:\ juz bym chciala ją miec i brac sie za ukadanie, pranie i prasowanie ciuszkow:)

Ja o praniu pomyślę w marcu/ kwietniu. Nie spieszy mi się. Chce tylko teraz sukcesywnie pierdoły pokupować co mi brakuje a za chwilę jeszcze trzeba będzie dziewczynom ciuchy na wiosnę / lato ogarnąć bo młody się urodzi to nie będzie czasu.

Ja musze prac , bo nie mam gdzie tego trzymac.. A mam tego duzo a nie chce wszystko na raz robic. Pozniej zakupy i pakowanie torby:) w kwietniu ewentualnie jak będzie ladna pogoda odswieze ciuszki:)

Łeh @Jetkaa ja też muszę szafę kupić [emoji13] Pojedziemy pewnie jakoś w następnym tygodniu w końcu ją wybrać. Ale póki co to ogarniam bieżące rzeczy ... nie łudzę się, że wejdę w 34 rozmiar prędko więc pochowałam je do pudeł i niech czekają na koniec roku. [emoji6]

Ja do połowy maja zdążę się jeszcze przygotować, dlatego nie spinam się z praniem jakoś [emoji13] Najpierw to muszę kupić to wszystko ... popiorę pewnie i poprasuję w połowie kwietnia wszystko za jednym zamachem [emoji39][emoji16]

Link do: "Newsweek": dlaczego ludzie nie chcą szczepić dzieci? rzucił mi się na FB przed sekundą

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja sie zapisalam na usg 4d:) na piatek:)
Chce na pamiątkę mieć zdj buzi :)i potwierdzić ze to dziewczynka zebym mogla juz szalec :)

Do góry