reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
A ja byłam na szybkich zakupach bo dzisiaj serwuje na obiad zapiekankę z ziemniakami i mięskiem mielonym [emoji3]
Przed chwilą zjadłam kaszkę z syropem malinowym i tyle co mam chwile by usiąść zanim mi pralka wypierze.

Mam mega ochotę sprzątać / układać / przekładać - syndrom wicia gniazda na całego. [emoji3]

No i w końcu wezmę już na porządnie zrobię listę, bo moja mama z bratem przyjadą w następnym tygodniu i będę chciała by jechała ze mną na jakieś zakupy. Zawsze doradzi a i pewnie frajdę jej zrobię, bo to w końcu pierwsza wnuczka [emoji5]

@agatenka33 dobrze wiedzieć [emoji48]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A mnie jakiś leń zaatakował, ale może dlatego, ze ledwo co przespane dwie ostatnie noce, rotawirus u córki, grypsko u męża. Miałam w tym tygodniu zaplanowane oczyszczanie szaf i robienie miejsca do starszej córci i jednocześnie dla maleństwa...Ale plany się pokrzyzowaly... Niestety nie damy rady do terminu porodu rozbudować poddasza, wiec początkowo będziemy się gnieździc w czwórkę w naszej sypialni... Ale do zimy chcemy mieć temat z głowy i wtedy sie rozluzuje wszystko... Mam taką nadzieję.
Oby i mnie naszła wena twórcza, bo póki co marnie to wygląda... :hmm:
Pozdrawiam

A ja czekam nadal na te szafe:\ juz bym chciala ją miec i brac sie za ukadanie, pranie i prasowanie ciuszkow:)

Ja o praniu pomyślę w marcu/ kwietniu. Nie spieszy mi się. Chce tylko teraz sukcesywnie pierdoły pokupować co mi brakuje a za chwilę jeszcze trzeba będzie dziewczynom ciuchy na wiosnę / lato ogarnąć bo młody się urodzi to nie będzie czasu.

Ja musze prac , bo nie mam gdzie tego trzymac.. A mam tego duzo a nie chce wszystko na raz robic. Pozniej zakupy i pakowanie torby:) w kwietniu ewentualnie jak będzie ladna pogoda odswieze ciuszki:)

Łeh @Jetkaa ja też muszę szafę kupić [emoji13] Pojedziemy pewnie jakoś w następnym tygodniu w końcu ją wybrać. Ale póki co to ogarniam bieżące rzeczy ... nie łudzę się, że wejdę w 34 rozmiar prędko więc pochowałam je do pudeł i niech czekają na koniec roku. [emoji6]

Ja do połowy maja zdążę się jeszcze przygotować, dlatego nie spinam się z praniem jakoś [emoji13] Najpierw to muszę kupić to wszystko ... popiorę pewnie i poprasuję w połowie kwietnia wszystko za jednym zamachem [emoji39][emoji16]

Link do: "Newsweek": dlaczego ludzie nie chcą szczepić dzieci? rzucił mi się na FB przed sekundą

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja sie zapisalam na usg 4d:) na piatek:)
Chce na pamiątkę mieć zdj buzi :)i potwierdzić ze to dziewczynka zebym mogla juz szalec :)

Do góry