reklama
MB91
Fanka BB :)
Hej dziewczęta
Czy wy tez macie takie problemy z kręgosłupem ? ja normalnie umieram
dzisiaj weszłam na wagę przed ciąża 51kg a dziś 60kg ale na tłusty czwartek sobie nie żałowałam i żałować nie mam zamiaru, w końcu to jedzonko tez jest dla mojego synusia
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A ja właśnie próbuje się jakoś przed TV ułożyć - coś mi tak przeskoczyło w kręgosłupie, że leżeć nie mogę [emoji24]
Gosia gratuluje udanej wizyty[emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A
Agunia93
Gość
@agatenka33 ja też mam taki ból żeber z prawej strony, zwłaszcza jak siedzę [emoji21]
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
A
Agunia93
Gość
Ty tak jak ja haha albo tłusto albo wcale [emoji23][emoji23]i jeszcze duuużo lukru[emoji39][emoji39]Ja kocham paczki odkad jestem w ciazy ale musza byc takiw tluste pieczone na oleju lub smalcu nie lubie paczkow takich suchych
A
Agunia93
Gość
My też dziewczynkę będziemy mieć, a z początku mogłam jeść kilogramami kapustę kiszoną, a teraz słodkie. [emoji23]U mnie też dziewczynka siedzi, a od początku mam smaki na sledzie, pomarańcze , ogólnie kwaśne, za to przy synku miałam ochotę na słodkie do granic możliwości
Angela3aa
A ja właśnie próbuje się jakoś przed TV ułożyć - coś mi tak przeskoczyło w kręgosłupie, że leżeć nie mogę [emoji24]
Gosia gratuluje udanej wizyty[emoji4]
Mi nie musiało przeskakiwać boli mnie już od miesiąca a tu jeszcze nie całe 3 miesiące do końca ( tylko spacery pomagają ale jak czasem jest tak zimno to się wychodzić nawet nie chce
MB91
Ja to pamiętam jak na początku otwierałam wiaderko kiszonej kapusty, jadłam kwaśne jabłka albo gotowałam kapuśniak [emoji16] Wydaje się jakby było to chwile temu a to już minęły od tamtej pory 3/4 miesiące[emoji39][emoji41]
Co ja miałam za noc dzisiaj[emoji21][emoji21][emoji21]Przed 2 pobudka ... i tak ... udało mi się zasnąć po 4 jakoś [emoji57]Nawet płatki na mleku sobie robiłam - normalnie noc świra [emoji23][emoji13]
Dzień dobry kobietki tak w ogóle [emoji5]
Co ja miałam za noc dzisiaj[emoji21][emoji21][emoji21]Przed 2 pobudka ... i tak ... udało mi się zasnąć po 4 jakoś [emoji57]Nawet płatki na mleku sobie robiłam - normalnie noc świra [emoji23][emoji13]
Dzień dobry kobietki tak w ogóle [emoji5]
Blondynka1988
Hej!
Ja dzisiaj pospałam dłużej niż zwykle i do WC wstałam o 3:51
Zazwyczaj wstaję przed 2
Nawet się wyspałam
Właśnie zjadłam kanapki ze szprotem w pomidorach i pączka
Ja dzisiaj pospałam dłużej niż zwykle i do WC wstałam o 3:51
Zazwyczaj wstaję przed 2
Nawet się wyspałam
Właśnie zjadłam kanapki ze szprotem w pomidorach i pączka
agatenka33
Oj noc super z jedna tylko pobudką, ale zebra po jednej stronie tak strasznie bola ze w zadnej pozycji nic nie pomaga, moze to byc z kaszlu bo jeszcze mnie trzyma?
Udanego dnia dziewczyny
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Udanego dnia dziewczyny
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Gosiaczek1202
U mnie dzisiaj byla noc zombi.Maz jak zwykle siedzial do pozna na telewizorze .Wiec poszlam spac do kuchni na materac a tam wszystko mnie denerwiwalo kazdy najmniejszy dzwiek.Nawet cicha lodowka .Usnelam dopiero jak zrobilam soboe zatyczki z papieru toaletowego .Ide dzisiaj stopery zakupic.I na dodatek plecki mnie bola .Ale za to w srode do lekarza dzidzie bede podgladac