reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Hej dziewczęta :p

Czy wy tez macie takie problemy z kręgosłupem ? :( ja normalnie umieram :(
dzisiaj weszłam na wagę :p przed ciąża 51kg a dziś 60kg :p ale na tłusty czwartek sobie nie żałowałam i żałować nie mam zamiaru, w końcu to jedzonko tez jest dla mojego synusia :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A ja właśnie próbuje się jakoś przed TV ułożyć - coś mi tak przeskoczyło w kręgosłupie, że leżeć nie mogę [emoji24]

Gosia gratuluje udanej wizyty[emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ja właśnie próbuje się jakoś przed TV ułożyć - coś mi tak przeskoczyło w kręgosłupie, że leżeć nie mogę [emoji24]

Gosia gratuluje udanej wizyty[emoji4]

Mi nie musiało przeskakiwać :( boli mnie już od miesiąca a tu jeszcze nie całe 3 miesiące do końca :(( tylko spacery pomagają ale jak czasem jest tak zimno to się wychodzić nawet nie chce

Ja to pamiętam jak na początku otwierałam wiaderko kiszonej kapusty, jadłam kwaśne jabłka albo gotowałam kapuśniak [emoji16] Wydaje się jakby było to chwile temu a to już minęły od tamtej pory 3/4 miesiące[emoji39][emoji41]

Co ja miałam za noc dzisiaj[emoji21][emoji21][emoji21]Przed 2 pobudka ... i tak ... udało mi się zasnąć po 4 jakoś [emoji57]Nawet płatki na mleku sobie robiłam - normalnie noc świra [emoji23][emoji13]

Dzień dobry kobietki tak w ogóle [emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej!
Ja dzisiaj pospałam dłużej niż zwykle i do WC wstałam o 3:51 :p
Zazwyczaj wstaję przed 2 :)
Nawet się wyspałam :)

Właśnie zjadłam kanapki ze szprotem w pomidorach i pączka ;)

Oj noc super z jedna tylko pobudką, ale zebra po jednej stronie tak strasznie bola ze w zadnej pozycji nic nie pomaga, moze to byc z kaszlu bo jeszcze mnie trzyma?
Udanego dnia dziewczyny:)

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie dzisiaj byla noc zombi.Maz jak zwykle siedzial do pozna na telewizorze .Wiec poszlam spac do kuchni na materac a tam wszystko mnie denerwiwalo kazdy najmniejszy dzwiek.Nawet cicha lodowka .Usnelam dopiero jak zrobilam soboe zatyczki z papieru toaletowego .Ide dzisiaj stopery zakupic.I na dodatek plecki mnie bola .Ale za to w srode do lekarza dzidzie bede podgladac

Do góry