reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

GosiaLew, tak, przyszło po długich 5 tygodniach oczekiwania Camarelo Carera kolor CA18. Niestety akurat tego koloru nie miałam okazji zobaczyć na żywo i tak jak spodziewałam się odcienia kremowego z brązem tak przyszło coś przypominające kolorem świeże wymiociny kota ze złotymi zdobieniami... Kilka razy porównywaliśmy kolory ze zdjęć z katalogu z tym co przyszło, nawet myśleliśmy, że może to pomyłka, ale nie... zdjęcia z oferty kosmicznie różnią się od produktu, który otrzymaliśmy. Miało być tak jak niżej. Dodatkowo sprzedawca dał ciała z fotelikiem i tak się zraziłam, że odesłałam całość, a wczoraj w Warszawie znalazłam Bebetto Luca S-Line w kolorze SL17 i dziś go zamówimy.

Carera-CA-18-1.jpg

Załączniki

• upload_2016-4-9_11-23-18.jpeg
    upload_2016-4-9_11-23-18.jpeg
    6,4 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Kameleonleon a jaki był powód, że zrezygnowałas z wybranego bebetto Murano? Chyba że coś źle pamiętam i to nie Ty go chciałaś zakupić :happy2:

Witam dziewczyny u nas pogoda brzydka od rana pada :( ale za to mały szaleje w brzuszku.
Co do rozstępów to mam je po pierwszej ciąży teraz nie widzę nowych :D wózek
Mam już kupiony a łóżeczko trzeba złożyć :) ale mamy jeszcze prawie 5 tygodni :) we wtorek lekarz a w czwartek 36 tydzień :) niech czas mija bo mnie już wszystko boli :/ oby do 38 tygodnia wytrwać później niech się dzieje co chce :p

No gin dał ciała, ale ja też głupia, że nie poczytałam o tych witaminach, teraz stresuje się bardzo, jak to zaszkodzi dziecku, jedyny plus to, że wapń w normie. Wogóle nie wiem co zrobić z tą witaminą D, czy w szpitalu zrobią dziecku jakieś badania, czy od razu mam podawać witaminę D. Sama nie wiem.

GosiaLew, co do chleba to próbowałam żytniego, pszenno-żytniego i razowego. Najniżej był razowy. Muszę spróbować graham i przetestować, bo wyjdzie, że w końcu nic nie będę mogła jeść. Do poradni niestety idę dopiero w czwartek, ciekawe co powiedzą.

Co do wózków to ostatnio też dzwonił chłopak tam gdzie zamawialiśmy i mają być opóźnienia, tylko nie powiedział ile, mam czekać na telefon 15.04 wtedy powie coś więcej.

Papatki no faktycznie gin dala.ciala :/ ale nie martw się na.pewno wszystko będzie wporzadku z dzidziusiem:) teraz sobie łykaj. Moja gin osttanio mi kazała odstawić wszystkie witaminy tylko femibion Natal 2 brać i aspargin ale ja i tak biorę żelazo jeszcze i witaminę D .

Mój mały tak się dziś kręci tak go nisko czuje tak mnie kuje w środku ze oszalec idzie , wiercipietek jeden.

Napisane na GT-I9505 w Forum BabyBoom

Papatki to spróbuj graham, może w przychodni dostaniesz insulinę chociaż do śniadania.
Co do wit d to łykaj sobie teraz jeszcze, ale dziecku to nie zaszkodzi, że nie brałaś wcześniej. Wyciągnęła z ciebie zapasy. A nie każdy ma niedobór.

Niesia_88 no ja jak wybierałam wózek to zastanawiałam się nad bebetto luca s line.

Dzięki Dziewczyny za wsparcie, takie kwiatki wychodzą na koniec, za dobrze i pięknie było na początku. Nie mogę się doczekać miny lekarza jak zobaczy wyniki.

Spróbuje ten graham, dzięki za podsunięcie pomysłu :)

Rozstępy u mnie to można poemat napisać, w okresie dojrzewania dostałam na boczkach, późnie przytyłam po leczeniu hormonalnym i nowe się pojawiły, nie zdążyły zblędnąć a tu ciąża, a tu oprócz nowych na boczkach to i na brzuchu i klika na nogach. Więc staram się nie przejmować, nie kaźdy idealny musi być, a zamiast na plażę trzeba będzie jeździć w góry ;)

A z tymi kolorami na zdjęciach i w rzeczywistości to jest wielkie oszustwo, a w sklepach próbnik powinny być, a w sumie w żadnym sklepie z wózkami się z tym nie spotkałam, a szkoda.

reklama
Malutka u nas dziewczynki maja sukienki ale wszystkie takie same. Wyglądają równo ale lepiej niż w tych workowatych albach a chłopcy w garniturach.
Choc raz na pomorzu ładna pogoda bo tak to wszędzie ladnie a tu wieje albo zimno.

Do góry