reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Masakra. obudzilam sie dzisiaj o 6 do wc.. po czym zlapalam totalnego gloda wiec tabletka i platki poszly w ruch... i zasnelam.. obudzilam sie jakos kolo 9... wzielo mnie na wymioty... takze platki sie nie przyjely :/ chyba juz za dlugo je jem hehe... znow zasnelam i spalam do prawie 13!!... a teraz bedzie trzeba sie pakowac bo jutro przeprowadzka.. ehh nie lubie pakowania... ale w koncu na "swoje" ... bo z ludzmi to ja sie nie nadaje na mieszkanie :/... to jakas masakra jest...

Ania fajny wózek !!
Co do fotelików ja też mam maxi cosi cabrio fix
Opadł wam już brzuch ? Mnie tak. Niby lepiej mi się teraz oddycha ale częściej muszę siusiu, bardzo źle mi się teraz chodzi i zwijaja mi sie majtki po brzuchem i mnie obcieraja.W ogóle to strasznie się mecze, często mam skurcze przepowiadające i czuje główkę małego bardzo nisko. Chyba rzeczywiście urodze wcześniej. W czwartek mam wizytę u gin plus wymaz na gbs więc zobaczę co powie. Byłam dziś zrobić mocz i morfologie i przepisała się do innej przychodni bo tam jest pediatra do którego chce młodego zapisać. Zaliczyłam też zakupy. Zaraz zjem pyszna kremówke . miałam też w planie podpisać deklaracje wyboru położnej ale już tak byłam zmęczona że nie dałam rady. Zrobię to w poniedziałek. Teraz bardzo powolutku chodzę i większość dnia leze. Łóżko to teraz moje centrum zarządzania wszechświatem. Jednak mimo tego że cała ciążę dobrze znosilam to tą końcówka jest ciężka.
Was też męczą skurcze i czujecie że to już za chwilę ? Nie wiem czy wraz z moim kroczem jesteśmy gotowi na poród już za chwilę :p

Mam tak samo, brzuszek nisko,skurcze coraz częściej. Uczucie jakieś dziwne w dole brzucha jakby już niedługo mały chciał wyjść. Ciekawe ile jeszcze nam zostało. Wizyta dopiero 20 tego. Macie już czesciej wizyty? U mnie nadal co miesiąc, czyli ta 20 raczej już ostatnia.

Izunia, ja miałam od początku wizyty co 3 tygodnie, teraz miałam w poniedziałek następna 25 kwietnia i jak nie urodzę w międzyczasie to później mam rozpisane jeszcze dwie wizyty w dwutygodniowych odstępach.

Ja miałam wizyty co 3 tygodnie i w czwartek mam ostatnią z taką przerwa i później podobno mam pojawiać się co tydzień lub co dwa w zależności od tego czy coś się z szyjka już zaczyna dziać

Kameleon tak zamierzam :) lenic się już i korzystam z błogiego spokoju :) Oskarek jeszcze posiedzi w brzuszku tam mu jak na razie będzie najlepiej :)

reklama
Do góry