o kobiety powieki mi lecą -ledwo żyję...
Jak Ci ludzie jeżdżą... nic tylko wyjść i przywalić...
poszłam dziś na pocztę - z brzuchem i córką... jesuuu ale bydło w tym kraju mamy ja prdle, szkoda gadać
Nie łapię się na zamkniętym... jakoś 6 lat temu był inny. Ja jestem z tych co do zmiany wyglądu forum przyzwyczajały się 2 miesiące wiec zamknięty przewertuję jak wyskoczy nam coś tajnego albo się przełamię....
kasik90 nie mam wyjścia -mogę urodzić 20.04 po imprezie urodzinowej hehehe
Maui zaraziła mnie niedziałającym suwaczkiem...
Ewa90 znam ten ból, człowiek się napisze i zonk
GosiaLew M jak chodzi krew oddawać jako HDK to tam od 10 lat te same laski -całą historię jego życia znają...
kamleleonleon nie gryź się -na pewno uda się zwrócić
kaylla nerwy mogą puścić...
Malutka466 cóż to za ktg???? przecież na tym to polega, ze samo zapisuje
itucha zdrowia dla kota i ulgi finansowej dla Was
hajduczka -po to jest taka adrenalina, ze człowiek głupi zamiast spać jak dziecko śpi to się gapi i gapi aż... jest za późno na spanie przez najbliższe... 5 lat. Wszystko zależny od szpitala. Rodzenia łożyska nie czułam, 2h z małą przy cycu przeleciało jak 5 minut, położna kazała mi wstać -prawie się wywaliłam, wykąpałam się -kazała mi się wysikać podczas mycia, ubrali mi dziecko i na salę. Był 23 więc małą spała do rana a ja się na nią gapiłam, później było tylko gorzej... kryzys miałam, jazdę hormonów -teraz już mam w planach na miękko to brać
Niesia_88 ja też miałam te bóle przez 3 dni -teraz już lepiej ale zero stresu i odpoczynek koniecznie
Oj laski coś dobrego bym zjadła... ale nie mam pomysłu, truskawki mi się skończyły, maliny, banany, kiwi, gruszki, pomarańcze i wszystko inne... zostały tylko jabłka... a zakupy przyjadą jutro