reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

Nie przejmuję się, jakby zaczęły pojawiać się większe to wtedy może poczuje się gorzej. Ale na piersiach, które oglądam tylko ja, mąż i lekarz to se mogą być. A blizna po wyrostku i tak jest obrzydliwa...

reklama
Malutka466 też mam obrzydliwe bliznę oo wyrostka.
Rozstępów na brzuchu nie mam, też tylko na piersiach i pośladkach.

Waiting4beans oj mój mały też mi na pęcherz uciska. W kocy wstaje co 1,5h. Ale nie zauważyłam żeby brzuch się obniżył, bo w sumie nie jest duży a przy pierwszym porodzie też mi się nie obniżył.

Ja we wtorek muszę iść do lekarza. Żeby mnie obejrzał. Ja nie powiem jak wygląda moje podwozie, bo to masakra. Muszę zrobić morfologię, badanie moczu i w ogóle uzgodnić czy mam chodzić na Ktg, czy dostanę skierowanie do szpitala wcześniej.

Malutka, to się ciesz z isofixa! My też mamy- meldujesz bazę, do bazyy fotelik i nie ma , ze coś nie pasuje, bo pasy za krótkie, bo pasami auta fotelika już nie przypinasz- to raz, dwa- wygodniej- baza na stałe, wpinasz tylko fotelik, 3 - bezpeczniej niż fotelik bez bazy; nie ma o czym mówić; ja wybierałam fotelik wg testu i wg wagi- im lżejszy tym lepszy- oczywiście róż, maxi cosi cabrio fix

Gosia infekcja Cie dopadla?

Ja tez mam maxicosi cabriofix , wydawałmi sie duzo solidniejszy niz city - był jakiś taki lekki i miałam wątpliwości co do niego

Mi sie tez brzuch nie obniżył chyba.. w poniedzialek pierwsze ktg. .. 19 dni do cc.

Malutka , ale Ciebie to nosi :) a oszczędzać się miałaś :)

Kameleonleon mam nadzieję że mocz ok. Ale mam na pewno infekcję w kroczu, na zewnątrz bo swędzi. I mam nadzieje ze nie przeszło do szyjki. Ostatnio zaleczyłam ładnie. Ja to już po śluzie poznaję czy coś jest nie tak.

Mój syn dostał się do przedszkola publicznego. To to samo do którego chodzi teraz tylko, że do tej pory było niepubliczne a od nowego roku będzie zmienione i musieliśmy rekrutację od nowa przejść. Na szczęście się udało.

reklama
o kobiety powieki mi lecą -ledwo żyję...
Jak Ci ludzie jeżdżą... nic tylko wyjść i przywalić...
poszłam dziś na pocztę - z brzuchem i córką... jesuuu ale bydło w tym kraju mamy ja prdle, szkoda gadać

Nie łapię się na zamkniętym... jakoś 6 lat temu był inny. Ja jestem z tych co do zmiany wyglądu forum przyzwyczajały się 2 miesiące wiec zamknięty przewertuję jak wyskoczy nam coś tajnego albo się przełamię....

kasik90 nie mam wyjścia -mogę urodzić 20.04 po imprezie urodzinowej hehehe
Maui zaraziła mnie niedziałającym suwaczkiem...
Ewa90 znam ten ból, człowiek się napisze i zonk
GosiaLew M jak chodzi krew oddawać jako HDK to tam od 10 lat te same laski -całą historię jego życia znają...
kamleleonleon nie gryź się -na pewno uda się zwrócić
kaylla nerwy mogą puścić...
Malutka466 cóż to za ktg???? przecież na tym to polega, ze samo zapisuje
itucha zdrowia dla kota i ulgi finansowej dla Was
hajduczka -po to jest taka adrenalina, ze człowiek głupi zamiast spać jak dziecko śpi to się gapi i gapi aż... jest za późno na spanie przez najbliższe... 5 lat. Wszystko zależny od szpitala. Rodzenia łożyska nie czułam, 2h z małą przy cycu przeleciało jak 5 minut, położna kazała mi wstać -prawie się wywaliłam, wykąpałam się -kazała mi się wysikać podczas mycia, ubrali mi dziecko i na salę. Był 23 więc małą spała do rana a ja się na nią gapiłam, później było tylko gorzej... kryzys miałam, jazdę hormonów -teraz już mam w planach na miękko to brać
Niesia_88 ja też miałam te bóle przez 3 dni -teraz już lepiej ale zero stresu i odpoczynek koniecznie

Oj laski coś dobrego bym zjadła... ale nie mam pomysłu, truskawki mi się skończyły, maliny, banany, kiwi, gruszki, pomarańcze i wszystko inne... zostały tylko jabłka... a zakupy przyjadą jutro

Do góry