Malutka Ja mam maxi cosi citi, nie jest zły ale po bezpiecznym maluchu też myślałam o kupnie nowego u nas można podpiąć isofix ale to raczej przy kolejnym foteliku bo teraz to zdecydowanie za dużo wydatków, dodatkowo doszedł nam kot, którego leczenie jeszcze nie jest zakończone a już poszło 500zł, ten to wie kiedy się rozchorowac grrr
U mnie od wczoraj zapiekanka makaronowa z kurczakiem, brokułami i sosem serowym mniami potem ogórkowa przez 2-3 dni a później zamarynuję schab i po upieczeniu też będzie na 3 obiady w chwili obecnej najprostsze sposoby są najlepsze hehehe
Ps. Maui ja naleśniczki miałam w weekend, przed ciążą nie przepadałam za nimi a teraz ładnie wchodzą
Napisane na ALE-L21 w Forum BabyBoom
U mnie od wczoraj zapiekanka makaronowa z kurczakiem, brokułami i sosem serowym mniami potem ogórkowa przez 2-3 dni a później zamarynuję schab i po upieczeniu też będzie na 3 obiady w chwili obecnej najprostsze sposoby są najlepsze hehehe
Ps. Maui ja naleśniczki miałam w weekend, przed ciążą nie przepadałam za nimi a teraz ładnie wchodzą
Napisane na ALE-L21 w Forum BabyBoom