kasik, niestety bez bazy też. Nasz samochód nie ma mocowania isofix, zmuszeni jesteśmy zapinać na pasy fotelik ;( Baza to wygoda, no ale auta nie zmienię...
kameloenleon, co człowiek to opinia. Ja bym zostawiła Igo na Twoim miejscu. Widziałam i ogólnie jest fajny. Każdy z nas ma inne potrzeby itd. To tak, jak z wakacjami all inclusive jest ;/ Człowiek myśli, że własną służbę będzie mieć na miejscu, że będzie tak jak on chce, bo on zapłacił za AI...
Ja dziś kończę prasowanie (na szczęście mam tylko kilka pieluch i ze dwa ciuszki), muszę też te znaczki do szuflady z ciuszkami zrobić w końcu
W planach też wstępne przygotowanie rzeczy do szpitala mam. Przynajmniej w jedno miejsce je poznosić
Wczoraj na warsztatach rozdawali Bepanthen maść i tym sposobem dorobiłam się dwóch próbek 30g
Nie było żadnych butelek, wkładek laktacyjnych, podkładów poporodowych. Na szczęście, bo tego mam już za dużo. A i była fotobudka można było sobie zrobić zdjęcie z różnymi gadżetami
Oglądam "Na dobre i na złe" i zaraz się ogarniam. Nie mam pomysłu na obiad... kompletna pustka ostatnio w tej kwestii.