reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Czy któraś z Was nie może spać tak jak ja ? :/ w dodatku mam.glupie sny :/ (śniło mi się ze urodziłam dziecko ponad metr długości , normalnie mówiące I w ogóle :/ masakra jakas :/ )

Ja od 5 nie śpię, raz mam lepszą nockę raz gorszą, już chyba nic na to nie poradzę :/

Co do czkawki to u nas dla odmiany występuje ona z 3 razy w tygodniu a nie codziennie więc teraz ja zaczynam się martwić, że tak rzadko heh

Dziś mam masaż w SR, przyda się ma moje dolegliwości :D

Napisane na ALE-L21 w Forum BabyBoom

Witam się z rana. Za mną też kiepska noc. Nie mogłam znaleźć sobie miejsca do spania. A jak już coś to Kubie nie pasowało. Ze dwa razy chciałam się jeszcze przekręcić a tam albo koniec łóżka albo mąż ;) Jadę zaraz na wizytę, może podświadomie się denerwuje i dlatego tak źle spałam.

Itucha zazdroszczę masażu!! Ja dopiero za dwa tygodnie mam.

Melduje się i ja :)
mąż odprawiony do pracy, a mi się już o dziwo spać nie chce, najwyżej później drzemka będzie.
Noc w porządku, spałam dość twardo (wreszcie przy mężu) może dlatego że ten weekend i zakres prac mnie wykończył. Już po śniadanku i zaraz zabieram się za porządki.

Zapowiada się ładna pogoda :)

Ewa może już tak bardzo chcesz mieć Oskarka przy sobie, że podświadomie myślisz już o porodzie, a sny często są dziwaczne :p mi się ostatnio śniło że urodziłam Lenke i była taka grubiutka, tłuściutka i miała dużo fałdek na sobie a ja za cholere nie mogłam jej pampersa zmienić bo tak się wierciła.

ohh masaży również zazdroszczę!

I ja juz nie spie :) ale spalo mi sie fajnie bez siusiu. Nie pamietam co mi sie snilo ale mojej corce sie snila PAROWKA i plakala co chwila "parowka, parowka" to jej gadam, ze bedzie na sniadanie a ona "parowka sie pobila" :D no ale narazie spi dalej, a ja troche poprasowalam :)

Dzisiaj w planach ogarniecie ogrodka, bo pogoda piekna sie zapowiada :D

Moja corcia w brzuszku tez czka 3-4 razy w ciagu dnia ;)

Malutka kciuki za wizyte!

Dobrego dnia dziewczyny :*

Sylwia i tak i nie . Osttanio coraz częściej myślę o tym czy dam radę (czy damy rade ) czy nie daj Boże w depereche nie popadne (mimo że dziecka pragnęłam jak niczego innego na świecie ) ogólnie co i rusz sobie zadaje różne pytania w głowie.

reklama
Dzien dobry. Wlasnie szykuje się na wizyte. Mam stres bo dzis beda wazne decyzje podejmowane w sprawie szpitala i nie tylko. Dziewczyny ten czas zbliza sie wielkimi krokami. Juz coraz blizej

Do góry