reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Edziorka ja od łazienek mam chłopaka :D taki podział :p mnie zostaje kuchnia, sypialnia i salon. Ale to już sprzątanie bez ostrych zapachów. Wiec bez rękawiczek i maseczki. Ale zawsze staram sie w ciagu dnia wietrzyć, zeby było świeżo :)

Witam :) ja dziś noc tak sobie córka ma katar i kaszel i poszła spać o 19 o 2 wstała i koniec spania do 4 bajki :p później szła spać ale co 5 nim wolała ze chce pic później jak juz spala to wstała o 6 ze idzie spać do taty i do 7 30 spałam później sprzątać mieszkanie łazienkę zawsze sprzątam w rękawiczkach później pojechałam do dziadka no i przed chwila wróciłam wzięłam kompiel i leżę czekam na koleżankę z pracy bo ma mi przywieźć, kartkę na bony świąteczne bo maja dać po 200 zł. I chyba reszta dnia będzie leniwa bo oczy mi się zamykają i jestem zmęczona. Jeszcze szwagier ma wpaść bo będą włosy z mężem sobie obcinać. We wtorek mam lekarza to zobaczymy co słychac u Kacperka:) milej soboty:)

Edziorka ja sprzątam łazienkę bez rękawiczek ani bez masek tylko przy otwartych drzwiach, okna w łazience nie mam.

Właśnie wróciłam do domu, byłam z mężem i synem na meczu. Dotleniłam się trochę, dziecko wybiegało się. Fajna pogoda nawet, dużo słońca, więc dało się wytrzymać, teraz to już chłodno jest.

Mi się udało zmobilizować do porządków w kuchni i poprzeglądałam leki i zrobiłam porządek w szufladzie z kablami.
Mąż przyszedł z pracy i po obiedzie zrobiliśmy wypad z dzieciakami na lody. teraz lecę pod prysznic, potem dzieciaki ogarnąć do spania. dziś jest akcja godzina dla ziemi więc zapowiada się miły wieczór przy świeczkach...

Mąż przyszedł z pracy i po obiedzie zrobiliśmy wypad z dzieciakami na lody. teraz lecę pod prysznic, potem dzieciaki ogarnąć do spania. dziś jest akcja godzina dla ziemi więc zapowiada się miły wieczór przy świeczkach...
A nie dla wilków? O 20:30 akcja WWF wyłącz światło dla wilków :) a moze akcja sie nazywa godzina dla ziemi:) w każdym razie, na plus!pracowalam kiedyś dla WWF, jeszcze w Polsce:)

reklama
Do góry