Tylko pozazdrościćJa nie sprzątam mąż i teściowa się tym zajęli. Ja tylko kurze pościeram
reklama
Edziorka ja od łazienek mam chłopaka taki podział mnie zostaje kuchnia, sypialnia i salon. Ale to już sprzątanie bez ostrych zapachów. Wiec bez rękawiczek i maseczki. Ale zawsze staram sie w ciagu dnia wietrzyć, zeby było świeżo
Witam ja dziś noc tak sobie córka ma katar i kaszel i poszła spać o 19 o 2 wstała i koniec spania do 4 bajki później szła spać ale co 5 nim wolała ze chce pic później jak juz spala to wstała o 6 ze idzie spać do taty i do 7 30 spałam później sprzątać mieszkanie łazienkę zawsze sprzątam w rękawiczkach później pojechałam do dziadka no i przed chwila wróciłam wzięłam kompiel i leżę czekam na koleżankę z pracy bo ma mi przywieźć, kartkę na bony świąteczne bo maja dać po 200 zł. I chyba reszta dnia będzie leniwa bo oczy mi się zamykają i jestem zmęczona. Jeszcze szwagier ma wpaść bo będą włosy z mężem sobie obcinać. We wtorek mam lekarza to zobaczymy co słychac u Kacperka milej soboty
GosiaLew
Fanka BB :)
Edziorka ja sprzątam łazienkę bez rękawiczek ani bez masek tylko przy otwartych drzwiach, okna w łazience nie mam.
Właśnie wróciłam do domu, byłam z mężem i synem na meczu. Dotleniłam się trochę, dziecko wybiegało się. Fajna pogoda nawet, dużo słońca, więc dało się wytrzymać, teraz to już chłodno jest.
Właśnie wróciłam do domu, byłam z mężem i synem na meczu. Dotleniłam się trochę, dziecko wybiegało się. Fajna pogoda nawet, dużo słońca, więc dało się wytrzymać, teraz to już chłodno jest.
Malutka466
Spałam 1,5h, chyba przez to, że Kuba pakuje mi nóżki w żebra i macica uciska przeponę straciłam dzisiaj energię na wszystko.
Tirli
Mi się udało zmobilizować do porządków w kuchni i poprzeglądałam leki i zrobiłam porządek w szufladzie z kablami.
Mąż przyszedł z pracy i po obiedzie zrobiliśmy wypad z dzieciakami na lody. teraz lecę pod prysznic, potem dzieciaki ogarnąć do spania. dziś jest akcja godzina dla ziemi więc zapowiada się miły wieczór przy świeczkach...
Mąż przyszedł z pracy i po obiedzie zrobiliśmy wypad z dzieciakami na lody. teraz lecę pod prysznic, potem dzieciaki ogarnąć do spania. dziś jest akcja godzina dla ziemi więc zapowiada się miły wieczór przy świeczkach...
GosiaLew
Od 20.30 przez godzinę bez prądu.Godzina dla ziemi tzn ?
A nie dla wilków? O 20:30 akcja WWF wyłącz światło dla wilków a moze akcja sie nazywa godzina dla ziemi w każdym razie, na plus!pracowalam kiedyś dla WWF, jeszcze w PolsceMąż przyszedł z pracy i po obiedzie zrobiliśmy wypad z dzieciakami na lody. teraz lecę pod prysznic, potem dzieciaki ogarnąć do spania. dziś jest akcja godzina dla ziemi więc zapowiada się miły wieczór przy świeczkach...
reklama
Malutka466
O chyba żart, że taka godzina w czasie kiedy mecz leci. Sory, ale nie dziś