reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

Ouu.. dopiero teraz sie dowiedziałam, przegapilam godzine bez prądu :p a tu akurat jak na złość dwa telewizory, komputer i światlo wszędzie pozapalane..

Malutka tez nie lubie podawać danych takim różnym ludkom na ulicy czy tym ktorzy do drzwi sie dobijają.. to nigdy nie ma do konca pewności jaką akcje tak na prawdę dany ktos reprezentuje.

reklama
Na Rysie dawałam 1% podatku. One chyba tylko u nas żyją, a zwierzaki lubię.
Z pszczołami jest problem, zdaje się, że kwestia jakiejś chemii w rolnictwie je zabija, no ale zgadzam się z Malutką, że takie zaczepki "nie w porę" mogą człowieka tylko wnerwić.

Godzina dla kogokolwiek bez prądu była może, ale raczej nie w Poznaniu, bo dziś urodziny Lecha, mecz z Legią, nie mówiąc już o tym, że Lech przegrał i mąż w żałobie.

Witam :) my juz od godzinki nie śpimy :) trzeba za trochę iść do kościoła a później cala niedziele będę leżec i patrzała w sufit :D
spokojnej i miłej niedzieli życze :)

Maui w Estonii jest ich wysyp i tam maja pozwolenie na odstrzał tych kotów. W Polsce gatunek zagrożony, wiec WWF wymyślił sobie przewóz tych estońskich na nasze ziemie i rozmnażanie w terenie. Nie wiem jak im to wychodzi, bo dlllugo już sie tym nie interesuje :)
Dzień dobry:) i dobrej niedzieli :)

Dzień dobry ja dziś można powiedzieć że nie śpię od 4.55.
Noc miałam straszna , spać nie mogłam , koszmary mi się snily , ręce mi spuchly musialam zdjąć wszystkie pierścionki bo myślałam , że oszaleje , na każdym boku mi było źle , wogóle wolałam siedzieć :/

Ja dziś jadę do wawy do agata meble , ikei , jysk i leroy ale nie wiem czy dam radę do wszystkich miejsc wejść :p

Milej niedzieli

Mój syn w tygodniu ma problem wstać do przedszkola a w weekend sam się budzi o 7 :/ . Ten w brzuchu też od rana szaleje i kopie :). A tak to noc spokojna i przespana.
Kawy mi się chce ale musze odczekać swoje od śniadania, bo ja bez mleka kawy nie wypije a mleko podnosi mi cukier.

Ewa90 dla mnie sama Ikea to już dużo plus podróż. Powodzenia.

Tylko ze ja wchodzę na chwile i wychodzę , nie zamierzam się tam spacerować bo mam cel który musze obejrzeć lub coś kupić . Zobaczymy :/ myślę że też nie dam rady . Zamierzamy iść do siostry mojego M żebym polezala ze 2 h i później w drodze powrotnej zajechac po próbki farb (ale to ja już w samochodzie posiedzę ) . Najwyżej rozbije te sklepy na kolejne dni :)

Ewa90 kobieta zmienna jest, a w szczególności w ciazy? ;) z tego co pamiętam to najpierw było, że dzisiaj Agata, później na tygodniu, a dzisiaj ikea. Skończyło się, że obydwa na raz + jeszcze coś innego ;)

Tez miałam średnia noc. Dosyć często się budziłam, a o 5.30 córka się przebudzila I zaczęła kaszlec I wymiotowac... I tak do 7 biorąc pod uwagę, ze w miedzy czasie były "prośby i groźby", żeby wypiła miętowa herbatę. Cud, że w ogóle udało mi się dospac jakieś 1,5 h :)
Teraz mały głód się odzywa, wiec czas podnieść szanowne 4 litery I życzyć Wam spokojnej niedzieli :)
P.S. czy któraś z Was ma problem z sucha śluzowka nosa? Normalnie budzę się przez to, bo boli :(

reklama
Edziorka takie są plany :D dla.mnie najważniejsze agata meble później ikea a pozostałe mogę zostawić na wtorek bo też będę na wawie.
A kobieta to i Bez ciąży zmienną :p.ale.w tym okresie może i faktycznie bardziej :p

Do góry