co do farb ja mam w mieszkaniu 5 odcieni szarości. Wszystko z duluxa ładnie się rozprowadzały. Kryć kryły bo na gladz kładzione. W Praktikerze można kupić próbki. U mnie dziś śnieg z deszczem a tu trzeba z córką na szczepienie i bilan jechać i do przedszkola zapytać o rekrutację. Jeszcze wizyta u teściów a do nich jestem bojowo nastawiona. Od grudnia jeżdżą naszym samochodem bo nam nie potrzebny i zaproponowaliśmy by odkupili go za 2tys. Wart jest ok 8. Corsa z 2005 roku a oni dalej się nie zdeklarowali czy ją biorą a jeżdżą 3miechy no szlag nas trafia.
reklama
Tirli
Fanka BB :)
GosiaLew pamiętam jak chyba dwa lata temu w lany poniedziałek bałwana w ogrodzie lepiliśmy.
Ja w pokoju u dziewczyn mam wykładzinę raz że jak na podłodze się bawią to zawsze cieplej a jak klocki lego rozsypują to te nie skaczą na wszystkie strony. W ogóle wydaje mi się że jak jest coś na podłodze to tak przytulniej jest. U nas w pokoju jest tylko taki niewielki dywanik koło biurka aby fotel na kółkach nie rysował podłogi. W sypialni mam zamiar też położyć coś ale nie mam jeszcze pomysłu.
Ja w pokoju u dziewczyn mam wykładzinę raz że jak na podłodze się bawią to zawsze cieplej a jak klocki lego rozsypują to te nie skaczą na wszystkie strony. W ogóle wydaje mi się że jak jest coś na podłodze to tak przytulniej jest. U nas w pokoju jest tylko taki niewielki dywanik koło biurka aby fotel na kółkach nie rysował podłogi. W sypialni mam zamiar też położyć coś ale nie mam jeszcze pomysłu.
Niesia_88
Hej!
Ja się niby wyspałam, ale pogoda dziś taka, że jestem śnięta. Próbuję zabrać się za wyprawkę kosmetyczno-apteczną, ale nie mam weny. Chyba syndrom wicia gniazda mnie ominął.
W przypływie ataku ciążowych hormonów pożarłam właśnie kilka solidnych łyżek nutelli. Przynajmniej humor mi się trochę poprawił Zepsuje się jak wejdę na wagę
siasia, biedna Ty jesteś z tym zębem! Trzymaj się.
Ja się niby wyspałam, ale pogoda dziś taka, że jestem śnięta. Próbuję zabrać się za wyprawkę kosmetyczno-apteczną, ale nie mam weny. Chyba syndrom wicia gniazda mnie ominął.
W przypływie ataku ciążowych hormonów pożarłam właśnie kilka solidnych łyżek nutelli. Przynajmniej humor mi się trochę poprawił Zepsuje się jak wejdę na wagę
siasia, biedna Ty jesteś z tym zębem! Trzymaj się.
Tirli
Niesia może nutella pójdzie w cycki
Ja ostatnio pochłonęłam tabliczkę czekolady 300g i waga dalej w miejscu na chwile obecną mam sześć kilo na plusie.
Ja ostatnio pochłonęłam tabliczkę czekolady 300g i waga dalej w miejscu na chwile obecną mam sześć kilo na plusie.
Dzień dobry! U nas dla odmiany deszcz ze śniegiem
Miałam dzisiaj słaba noc, co chwila cos mnie budziło...
Mam dzień lenia... Puściłam pralkę, opróżniłam zmywarkę i moja motywacja sie chyba skończyła
Chciałam iść dzis na shopping ale z takimi hitami za oknem, nigdzie sie nie wybieram.
Poćwiczę troche, moze energia sie odnajdzie, bo jak nie- mam dzień kanapowy na bank
Miałam dzisiaj słaba noc, co chwila cos mnie budziło...
Mam dzień lenia... Puściłam pralkę, opróżniłam zmywarkę i moja motywacja sie chyba skończyła
Chciałam iść dzis na shopping ale z takimi hitami za oknem, nigdzie sie nie wybieram.
Poćwiczę troche, moze energia sie odnajdzie, bo jak nie- mam dzień kanapowy na bank
GosiaLew
Zjadłabym nutelle chociaż to sam cukier i olej. Moje drugie śniadanie to 3 plastry mango, 2 łyżeczki otrębów z chia i jogurt mały naturalny. to mi musi starczyć na 2 godziny.
Dzisiaj na wadze pół kg mniej niż ostatnio.
W ogóle mierzę cukier przed jedzeniem a chwilę wcześniej zmywałam a glukometr wskazuje 54 Ale sobie myślę może słabo ręce wytarłam i krew rozrzedzona. Kolejny wynik już 71 - taki na granicy.
W ogóle mierzę cukier przed jedzeniem a chwilę wcześniej zmywałam a glukometr wskazuje 54 Ale sobie myślę może słabo ręce wytarłam i krew rozrzedzona. Kolejny wynik już 71 - taki na granicy.
reklama
a taką z kakao, awokado i banana możesz jeść?Zjadłabym nutelle chociaż to sam cukier i olej. Moje drugie śniadanie to 3 plastry mango, 2 łyżeczki otrębów z chia i jogurt mały naturalny. to mi musi starczyć na 2 godziny.