reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

co do farb ja mam w mieszkaniu 5 odcieni szarości. Wszystko z duluxa ładnie się rozprowadzały. Kryć kryły bo na gladz kładzione. W Praktikerze można kupić próbki. U mnie dziś śnieg z deszczem a tu trzeba z córką na szczepienie i bilan jechać i do przedszkola zapytać o rekrutację. Jeszcze wizyta u teściów a do nich jestem bojowo nastawiona. Od grudnia jeżdżą naszym samochodem bo nam nie potrzebny i zaproponowaliśmy by odkupili go za 2tys. Wart jest ok 8. Corsa z 2005 roku a oni dalej się nie zdeklarowali czy ją biorą a jeżdżą 3miechy no szlag nas trafia.

reklama
No i po dentyscie i po zebie... Wygladam jak chomik :D byle do 15... Wroci maz to ma pole do popisu w zabawie z corka, bo ja dzisiaj umieram.

GosiaLew pamiętam jak chyba dwa lata temu w lany poniedziałek bałwana w ogrodzie lepiliśmy.
Ja w pokoju u dziewczyn mam wykładzinę raz że jak na podłodze się bawią to zawsze cieplej a jak klocki lego rozsypują to te nie skaczą na wszystkie strony. W ogóle wydaje mi się że jak jest coś na podłodze to tak przytulniej jest. U nas w pokoju jest tylko taki niewielki dywanik koło biurka aby fotel na kółkach nie rysował podłogi. W sypialni mam zamiar też położyć coś ale nie mam jeszcze pomysłu.

Hej!

Ja się niby wyspałam, ale pogoda dziś taka, że jestem śnięta. Próbuję zabrać się za wyprawkę kosmetyczno-apteczną, ale nie mam weny. Chyba syndrom wicia gniazda mnie ominął.
W przypływie ataku ciążowych hormonów pożarłam właśnie kilka solidnych łyżek nutelli. Przynajmniej humor mi się trochę poprawił :D Zepsuje się jak wejdę na wagę :)

siasia, biedna Ty jesteś z tym zębem! Trzymaj się.

Niesia może nutella pójdzie w cycki:-p
Ja ostatnio pochłonęłam tabliczkę czekolady 300g i waga dalej w miejscu na chwile obecną mam sześć kilo na plusie.

Dzień dobry! U nas dla odmiany deszcz ze śniegiem:D
Miałam dzisiaj słaba noc, co chwila cos mnie budziło...
Mam dzień lenia... Puściłam pralkę, opróżniłam zmywarkę i moja motywacja sie chyba skończyła :D
Chciałam iść dzis na shopping ale z takimi hitami za oknem, nigdzie sie nie wybieram.
Poćwiczę troche, moze energia sie odnajdzie, bo jak nie- mam dzień kanapowy na bank:D

Ja puscilam w pralce buty na 15 minut żeby mieć gotowe czyste na spacerki z misiem:p

Dziś odpalam tvn Player i nadrabiam swoje seriale . A pozniej nieszczęsny temat farb :D

Zjadłabym nutelle :D chociaż to sam cukier i olej. Moje drugie śniadanie to 3 plastry mango, 2 łyżeczki otrębów z chia i jogurt mały naturalny. to mi musi starczyć na 2 godziny.
Dzisiaj na wadze pół kg mniej niż ostatnio.
W ogóle mierzę cukier przed jedzeniem a chwilę wcześniej zmywałam a glukometr wskazuje 54 :szok: Ale sobie myślę może słabo ręce wytarłam i krew rozrzedzona. Kolejny wynik już 71 - taki na granicy.

kobiety!!!
Poszłam tylko soki zrobić z marchewki i jabłka no i koktajl ze szpinaku i tyle do nadrobienia że zapomniałam co miałam napisać:baffled::baffled::baffled:

reklama
Zjadłabym nutelle :D chociaż to sam cukier i olej. Moje drugie śniadanie to 3 plastry mango, 2 łyżeczki otrębów z chia i jogurt mały naturalny. to mi musi starczyć na 2 godziny.
Dzisiaj na wadze pół kg mniej niż ostatnio.
W ogóle mierzę cukier przed jedzeniem a chwilę wcześniej zmywałam a glukometr wskazuje 54 :szok: Ale sobie myślę może słabo ręce wytarłam i krew rozrzedzona. Kolejny wynik już 71 - taki na granicy.
a taką z kakao, awokado i banana możesz jeść?

Do góry