reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Dziewczyny czy widać z kiedy te posty były to bym odszukała i cofnęła?

Jeden znalazłam i cofnęłam - literówki.

reklama
A w druga stronę, da sie sprawdzic czy i jakie oceny dajemy innym forumowiczkom? Jesli gdzieś cos przydusilam przepraszam, nieświadomie:)

Witam ponownie Mamy Majowe, przestalam sie udzielac w watku chociaz sama bede rowniez mama majowa, jednak z racji oburzenia Ani Beaty postanowilam troche sie usprawiedliwic odnosnie ocen postow. Nie udzielam sie w watku ale podczytuje Was z checia, zazwyczaj forum przegladam na telefonie i sama zauwazylam ze bardzo latwo - od kiedy zmienili wyglad forum- wcisnac komus ocene posta i jest to zazwyczaj albo to glupie " niezbyt madre" albo " literowka". Jezeli zauwaze ze zrobilam cos takiego , cofam od razu ocene, ale nie zawsze to wylapuje.
A tak z ciekawosci Ania Beata - co ma piernik do wiatraka? Co z tego ze jestem przeciwniczka szczepien? Jak to sie ma do tego ze - zalozmy czysto teoretycznie - z premedytacja wcisnelabym ocene " niezbyt madre"? Przeciwniczka szczepien , albo tak na prawde raczej zwolenniczka wyboru odnosnie szczepien i zabiegow medycznych nie stalam sie od tak, z przypadku, tylko mam ku temu powody i bardzo dlugo zdobywalam wiedze w tym temacie, aby swiadomie zdecydowac o szczepieniu a raczej ich braku w przypadku moich dzieci. Podobnie jest z tasmowo stosowanym zabiegiem Credego oraz wstrzykiwana wit K u noworodkow.
Na koniec serdecznie pozdrawiam wszystkie mamusie i gratuluje zdrowych coreczek i synkow :-) bardzo sie ciesze ze tak ladnie udalo sie nam dotrwac do tego etapu ciazy. Trzymam za Was dalej kciuki

A w druga stronę, da sie sprawdzic czy i jakie oceny dajemy innym forumowiczkom? Jesli gdzieś cos przydusilam przepraszam, nieświadomie:)

Da się, klikasz na swój profil (na swój nick, na rogu forum) i tam masz takie opcje (zaznaczyłam w screenie).

Załączniki

• Zrzut ekranu 2016-02-23 o 16.40.01.png
    Zrzut ekranu 2016-02-23 o 16.40.01.png
    45 KB · Wyświetleń: 58
DrAsiu, ja szczepienia popieram, nie przekonują mnie argumenty przemawiające na nie. Nie przekonują mnie argumenty: "poczytałam", bo tak naprawdę nie wiem, na jakim ekspertów się powołujesz, na jakie badania się powołujesz. Jako że w bardzo bliskiej rodzinie mam kliku lekarzy, w tym pediatrów, ufam im i wiedzy, którą zdobywali przez lata i zdobywają ją nadal. Dlatego argumenty: "każda reakcja po szczepieniu jest nop-em" albo "szczepionka to syf", albo "lekarze robią na tym biznes i siedzą w kieszeniach firm farmaceutycznych" nie trafiają do mnie i uznaję je za "niezbyt mądre".

Co do szczepień to ja będę szczepić córke tez szczepilam. Mąż idzie mi do sklepu po loda mam ochotę na Śnieżkę i wieczorem na kolacje będzie robic hamburgery :D

reklama
Co do szczepień to ja będę szczepić córke tez szczepilam. Mąż idzie mi do sklepu po loda mam ochotę na Śnieżkę i wieczorem na kolacje będzie robic hamburgery :D
A... przypomniałaś mi, że w zamrażarce mam lody... :D :D :D

Ja szczepić tez będę ale tylko te podstawowe i na pneumokoki. A Wy dziewczyny ?

My też szczepimy: podstawowe + rota+pneumokoki+meningokoki.

Do góry