reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Nie śpimy :))))) od 7 przewalamy się na wyrku ;)

Malutka 3mam kciuki :)

Ja z rana dostałam kopa w żebro pierwszy raz (hmmm niezbyt mile ;P) ale zauważyłam że Oskarkowi nie pasuje jak chwile poleze na prawym boku .

Dziś idę do dentysty kolejne zeby do robienia.

Miłego dnia dziewczyny :)

Ostatnia edycja:
reklama
Jak ja bym chciała prac suszyć prasować :) zająć się przygotowaniami itp. Ale jak po wizycie szyjka będzie stała w miejscu to się za coś lekkiego wezmę :)

Ja też nie śpię, już byłam w przedszkolu.

Miałam tragiczną noc, budziłam się z kilka razy, a to siku a to boli noga, biodro, to dziecko kopie, bo żadna strona mu nie pasuje ani lewa ani prawa. Jeszcze o 5 złapał mnie taki skurcz i nie chciał puścić, siłowałam się z nim z kilkanaście minut. A tu zero szans na drzemkę w ciągu dnia. Po zmierzeniu cukru zrobię sobie kawę. A potem do lekarza.
No i jeden sutek mnie tak kłuje nieprzyjemnie, wczoraj zauważyłam trochę siary. Jeszcze trochę a push upy w staniki wymienię na wkładki laktacyjne :D

Hej!

Pochłonęłam "Dziewczynę z pociągu" w dwa dni, więc jeśli znacie jeszcze jakieś fajne tytuły to proszę o podrzucenie :) Chętnie thrillery.

Planuję w pierwszy weekend marca wyjazd z moim lubym - ostatni weekend we dwoje (na jakiś czas ;)). Wymarzył mi się półwysep helski - może znacie jakieś fajne, godne polecenia kwatery w tym miejscu?

Dzisiaj idę w końcu na pierwsze zajęcia ze szkoły rodzenia.

A ja na glukozie dziś jestem. Bardzo słodki ten napój, ale na wszelki wzięłam sobie sok wyciśnięty z cytryny. Jak go dodałam, to ten napój nawet całkiem smaczny.

Hej!

Pochłonęłam "Dziewczynę z pociągu" w dwa dni, więc jeśli znacie jeszcze jakieś fajne tytuły to proszę o podrzucenie :) Chętnie thrillery.

Planuję w pierwszy weekend marca wyjazd z moim lubym - ostatni weekend we dwoje (na jakiś czas ;)). Wymarzył mi się półwysep helski - może znacie jakieś fajne, godne polecenia kwatery w tym miejscu?

Dzisiaj idę w końcu na pierwsze zajęcia ze szkoły rodzenia.

Polecam książki z serii Gorzka Czekolada, zwłaszcza autorki Nele Neuhaus. Do końca nic nie wiadomo ☺

reklama
Tez juz chce prac i prasować ;) ale na razie to się szykuje do wylotu, wiec jeszcze troszkę. Po powrocie się tym zajmę i juz się nie mogę doczekac tego, nie mówiąc o maju :)
Noc u mnie ciężka. Jak nie siku, to nagle w umywalce zaczęło coś piszczec... a jak już zasnelam to K wrócił z pracy i nas pobudzil.
Dzwonili do mnie z przychodni i mam się zgłosić po jakieś tabletki na niskie żelazo. Tak czekałam kiedy będą dzwonić i aż byłam zdziwiona, że jeszcze żadnego telefonu :D przy córce tez miałam niskie zelazo, a historia lubi się powtarzać ;)

Do góry