reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Kurcze dziewczyny nieciekawie macie z tymi infekcjami. Ja jakoś przed ciążą nie byłam na nie podatna a w ciąży piję naturalną żurawinę mojej mamy i też mnie omijają.

reklama
A chcesz mieć baby-shower? Też by mnie przytkało :) troszkę taki nie polski zwyczaj, ale pewnie coraz bardziej popularny :)
Szczerze mówiąc widziałam tylko na filmach... i nie wiem czy chce mi się coś dla kogoś robic, bo teraz to najbardziej lubię nie robić nic... JAKBY MI KTOŚ URZĄDZIŁ TO BYM SIĘ STAWIŁA :cool2: czuję się zagubiona...

Dzieki za odpowiedz :) to jutro zrobie te badania wypilam kawe i mi te krecenie w glowie przeszlo. Ile tak sie nie je przed baadaniami ? Zeby badania wyszly dobrze

Szczerze mówiąc widziałam tylko na filmach... i nie wiem czy chce mi się coś dla kogoś robic, bo teraz to najbardziej lubię nie robić nic... JAKBY MI KTOŚ URZĄDZIŁ TO BYM SIĘ STAWIŁA :cool2: czuję się zagubiona...

A baby shower to nie urządzają właśnie koleżanki? Ja się tam nie znam. Też by mi się nie chciało, wystarczy, że wymiękłam po urodzinach syna :)

reklama
No ja już mam wyniki dzisiejszych badań. Tragedii nie ma, poprawy też nie. Trzymają się w zasadzie na zbliżonym poziomie co ostatnio. Teoretycznie są ciut gorsze niż ostatnio, ale z drugiej strony są robione w innym laboratorium, więc nie są w 100% porównywalne.
Jeszcze tylko jutro zrobię te kwasy, oby one też się nie pogorszyły w najgorszym razie, to przynajmniej na tydzień się uspokoję.

Do góry