reklama
Evelina89
Fanka BB :)
Niesia przykro, ze takie wiesci, ale pamietaj, ze to nie oznacza najgorszego
I co najwazniejsze szybko zostalo dostrzezone i napewno opanuja sytauacje i beda dazyc do tego, aby Dzidzi sie nie pospieszylo
No wlasnie te klucia w pochwie..:/
Zerknijcie:
http://www.popularnie.pl/jak-wyglada-porod/
I co najwazniejsze szybko zostalo dostrzezone i napewno opanuja sytauacje i beda dazyc do tego, aby Dzidzi sie nie pospieszylo
No wlasnie te klucia w pochwie..:/
Zerknijcie:
http://www.popularnie.pl/jak-wyglada-porod/
sylwiaal
dziewczyny tak z ciekawości pytam .
spodobało mi się imię Eliana . Czy to wymyślne imię , czy raczej pozytywnie byście zareagowały?
Niespotykane podobne do Elena, mi się podoba. W zależności też jak brzmi z nazwiskiem też na to zwróć uwagę.
Zezłościłam się trochę ;/ pojechaliśmy z mężem do leroy merlin po drzwi, sprawdzaliśmy dostępność przez neta 7sztuk, mówie super. Na miejscu oczywiście co się okazało? że nie ma ani jednej! a niby stany aktualizowane co 15min mają.. kolejna dostawa dopiero 15ego gdy praktycznie kończy się promocja.. poddałam się, temat drzwi odkładamy na kolejne msc.
kameleonleon
Nesia a rozwiera sie od wew czy od zew? Jak od wew to ja tak mialam i sie cofneło. Kiedy mialas posiew bo czesto klucia i rozwieranie jest od infekcji. Moim zdaniem po antybiotyku mi sie cofnelo i lekarka co robila usg to potwierdzila ze czesto od infekcji to sie dzieje.
Niesia_88
kameleonleon, posiew miałam dawno, Dziś została pobrana próbka, więc muszę czekać na wynik. Boże, jaka byłabym szczęśliwa, gdyby u mnie też się poprawiło. A jaki antybiotyk brałaś?
A i rozwiera się od wewnątrz. Zrobiło się takie delikatne "u".
Najlepsze było to, że siadam na fotelu, lekarz bada i mówi "No, poprawiła nam się ta szyjka", więc ja uradowana kładę się do USG, on patrzy, patrzy dłużej niż zwykle, marszczy czoło... no i dupa.
A i rozwiera się od wewnątrz. Zrobiło się takie delikatne "u".
Najlepsze było to, że siadam na fotelu, lekarz bada i mówi "No, poprawiła nam się ta szyjka", więc ja uradowana kładę się do USG, on patrzy, patrzy dłużej niż zwykle, marszczy czoło... no i dupa.
GosiaLew
To się dodajTez sie na zamknieta pisze jak mozna
reklama
Malutka466
Oczywiście piszę się na toMi trochę nie na rękę, ze przesunęli termin bo mam gości ale powinnam się wyrobić jak co możemy się zgadać i jakoś usiąść po sąsiedzku na pozostałe warsztaty, które wymieniłaś też jestem zapisana hehe
Biedna ale pod opieką lekarzy będzie wszystko dobrze!! Dasz radę, jesteśmy z Tobą.U mnie chujowo, tyle jestem w stanie powiedziec... Szyjka 2,7 cm i zaczęła sie rozwierac. W sobote mam stawić sie w szpitalu i bedą decydować co dalej.
Jestem załamana.
Dziewczyny, nie ignorujcie klucia w pochwie i szyjce. Jestem przekonana, ze u mnie zwiastowalo to dalsze skracanie i rozwieranie sie szyjki.
Sylwia, my tak samo mieliśmy. Ale zamówiliśmy drzwi i dali nam w cenie promocyjnej! Drzwi dotarły po miesiącu, ale cena została promocyjna. Spróbujcie tak załatwić.Niespotykane podobne do Elena, mi się podoba. W zależności też jak brzmi z nazwiskiem też na to zwróć uwagę.
Zezłościłam się trochę ;/ pojechaliśmy z mężem do leroy merlin po drzwi, sprawdzaliśmy dostępność przez neta 7sztuk, mówie super. Na miejscu oczywiście co się okazało? że nie ma ani jednej! a niby stany aktualizowane co 15min mają.. kolejna dostawa dopiero 15ego gdy praktycznie kończy się promocja.. poddałam się, temat drzwi odkładamy na kolejne msc.