reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

U mnie chujowo, tyle jestem w stanie powiedziec... Szyjka 2,7 cm i zaczęła sie rozwierac. W sobote mam stawić sie w szpitalu i bedą decydować co dalej.

Jestem załamana.

Dziewczyny, nie ignorujcie klucia w pochwie i szyjce. Jestem przekonana, ze u mnie zwiastowalo to dalsze skracanie i rozwieranie sie szyjki.

Oj, to średnio fajnie, ale w szpitalu na pewno o Ciebie i Twoją szyjkę zadbają więc to jest teraz najważniejsze!

reklama
Pierwszy raz dzisiaj poczułam ból nisko w brzuchu. Tzn jakby kłucie... Ale tylko w pozycji stojącej. Do tego pobolewa mnie w lędźwiach. Narazie leżę. Oczywiście zdaniem teściowej, nic mi nie jest, tylko dziecko sie rozpycha- oby tak było. Jesli jutro sytuacja sie nie zmieni, biegnę sprawdzić co sie dzieje. Coraz bliżej końca, a ja coraz bardziej spanikowana.

Basia jak coś Cię niepokoi to pewnie ze to sprawdź . Ja takie kucia czuje juz bardzo długo a teraz mały tak mnie lapkami tam cmyra na dole ze jest to średnio przyjemne

Mój mały teraz tak szaleje ze brzuch mi faluje jak by tańczył :p aż maz się zapytał czy to mnie boli :p mowie ze nie bo to fajne uczucie :) może w nocy będzie spał i będę mogła spokojnie usnac :)

Niechcący się wylogowałam z aplikacji i nawet nie wiedziałam. I się zastanawiam co tu taka cisza, że żadnych powiadomień nie ma :)

Ja kłucia w pochwie miałam jak byłam chora na anginę. Dzisiaj nawet rwa kulszowa i kręgosłup dał mi spokój, bo nawet poprasowałam.

Niesia_88 to średnio fajnie, ale w szpitalu na pewno coś zaradzą a przynajmniej będziesz pod kontrolą. Trzymam kciuki.

Basi89 ja Ci się nie dziwię, że teraz masz największy stres, ale ja wierzę że będzie dobrze. I każdy niepokojący objaw zgłaszaj do lekarza czy na IP nawet jakby mieli wziąć cie za wariatkę.

Nie daje rady nadrobić. Dziś byłam na warsztatach świadoma mama i ogólnie jestem bardzo zadowolona. Ciekawe tematy były poruszane i bardzo przydatne :). Tylko za długo to trwało i boli mnie kręgosłup od tego siedzenia :/.

dziewczyny tak z ciekawości pytam .
spodobało mi się imię Eliana . Czy to wymyślne imię , czy raczej pozytywnie byście zareagowały?

reklama
Do góry