reklama
W lewym górnym rozu masz takie trzy kreseczki to kliknij w nie i znajdź zakładkę grupy. Wejdź w nią i tam powinna się na pierwszej stronie pokazać nasza grupa jako nowa.
Ja też poproszę o dodanie do grupy ☺
Wioleta93
Fanka BB :)
Już po wizycie, chyba czeka mnie operacja jak już skończę ciążę :/ ale na szczęście nic strasznego.
Wszystkie dziewczyny które wysłały prośbę o dołączenie już przyjęłam
Wszystkie dziewczyny które wysłały prośbę o dołączenie już przyjęłam
U
użytkownik 160
Gość
Malutka idę na warsztaty 15 lutego na Kutrzeby – chyba Bezpieczny Maluch się nazywają
Ania_Beata uwielbiam kryminały i oczywiście „Dziewczynę z pociągu” polecam!
Z innej bajki polecam „W Chinach jedzą księżyc”- Europejka –Niemka jedzie z dzieckiem za mężem na rok jego pracy do Chin i zderza się z mentalnością ową- zabawna i pouczająca lektura.
Jasmina oczywiście , że Duphaston nie poprawia samopoczucia…
Wioletka proszę mnie zapisać na tę „niewidzialną„ grupę !
Bosie, ile się nas naczytałam! Pół godziny zleciało. Jeszcze poza zakupach Ikeowskich i gmastyce polegiwałam w wyrku, ale teraz muszę wstać, coś zjeść i zabieram się do roboty; Tak sobie myślę po przeczytaniu, że może faktycznie mam mega zgagę od herbaty? 3 pakowanie Rennie jadę w tym miesiącu.
Ania_Beata uwielbiam kryminały i oczywiście „Dziewczynę z pociągu” polecam!
Z innej bajki polecam „W Chinach jedzą księżyc”- Europejka –Niemka jedzie z dzieckiem za mężem na rok jego pracy do Chin i zderza się z mentalnością ową- zabawna i pouczająca lektura.
Jasmina oczywiście , że Duphaston nie poprawia samopoczucia…
Wioletka proszę mnie zapisać na tę „niewidzialną„ grupę !
Bosie, ile się nas naczytałam! Pół godziny zleciało. Jeszcze poza zakupach Ikeowskich i gmastyce polegiwałam w wyrku, ale teraz muszę wstać, coś zjeść i zabieram się do roboty; Tak sobie myślę po przeczytaniu, że może faktycznie mam mega zgagę od herbaty? 3 pakowanie Rennie jadę w tym miesiącu.
U
użytkownik 160
Gość
no ja też nie widze na ...laptopie co gorzejNo i mamy grupę zamkniętą, teraz to trochę inaczej wygląda po zmianach. Można ją znaleźć w zakładce grupy, nazwa Majowe Mamy 2016. I tam powinna być opcja żeby samemu poprosić o dodanie, także zapraszam
Wioleta93
a wchodzisz z laptopa czy telefonu ?
reklama
Wioleta93
Później sprawdzę bo narazie M. zajęty na telefonieZ telefonu. Przez zwykła stronę internetowa dotarłam do wątku, ale przez aplikacje go nie widzę.