reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Malutka466 ja im bardziej czytam o wózkach i oglądam je tym bardziej mam mętlik w głowie.

Ewelina89 ja też sprawdzam dostępność do kosza, bo czasami jest tak, że ręki włożyć nie można.

Justyna Siorek to co tam u Ciebie?

u mnie wszystko ok biore antybiotyk aktualnie na inf. dróg moczowych i coś cukier mi skacze mam wizte w piątek u diabetologa zobaczymy jak mi wyjdzie ten cukier u nich na czczo . Poza tym to maluszek caly i zdrowy w srode na usg miał prawie 700g :)

U nas śniegu brak, za to mrozy utrzymują się.

Ania_Beata ja zamierzam zrobić sesje brzuszkową:biggrin2:
Ale przeglądając cenniki to jestem przerażona:szok: Fotografowie cenią się, nie ma co.
Mam jednego upatrzonego i jestem z nim w kontakcie, ale jak macie namiary to również poproszę:biggrin2:

Właśnie to są te hurtownie to Malutka linki podała ( ta w Szczepankowie to taki pawilon ogrodowy ;) )

GosiaLew wiesz jakie są normy cukru po posiłkach bo różnie piszą:wink: ? Niestety miałam w szpitalu robioną krzywą cukrową jeszcze raz, wyszła dobrze ale martwią mnie te cukry po jedzeniu bo raz jest wynik niski raz wyższy

Ala_25 jak ja mierzyłam to po godzinie miał być poniżej 140. Nie wiem jakie są teraz normy czy coś się zmieniło.

To raz mi wyszło 140 a tak poniżej może nie będzie problemu bo chcę już do domu:happy: Dziękuję za odpowiedź:biggrin2:
Jedyna rozrywka mogłam sobie mała pooglądać ale już urosła ma około 650g i płeć się nie zmieniła

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry