reklama
A u mnie miało być coraz lepiej, a jest... sama nie wiem. Niby gorączka ustąpiła, kaszel minimalnie lzejszy, ale dla odmiany swedzi mnie całe ciało. Nie wiem, czy to jakaś reakcja alergiczna po zastosowaniu duomoxu, czy też coś innego, coś poważniejszego. zastanawiam się nad odstawieniem duomoxu, bo jak mam się tak męczyć, to to nie ma sensu...
Powiem wam, że mam już dość. Co jest trochę lepiej, to znowu coś się pojawia:/
Powiem wam, że mam już dość. Co jest trochę lepiej, to znowu coś się pojawia:/
szyszunia0803
Fanka BB :)
Ania_Beata ja mieszkam w de i niestety nie ma zbytniego dostepu do tych wozkow. one sa produkowane we wloszech i znalazlam tam wozek uzywany miesiac czasu za 300e ( nie wnikam dlaczego ktos sprzedaje) dlaczego sprzedawczyni ci go odradzila?
Malutka466
Kaylla, a w skutkach ubocznych jest taki objaw? Ja mam często reakcje alergiczne na jakieś leki, a o dziwo na duomox nie miałam.
Tak czytam o tych cukrach i zastanawiam się co u mnie wyjdzie. Zaczynam się martwić, bo ja akurat słodkie lubie i podjadam od czasu do czasu sobie w ciąży.
Ala, dziecko ma jeszcze sporo czasu, żeby się obrócić spokojnie.
Tak czytam o tych cukrach i zastanawiam się co u mnie wyjdzie. Zaczynam się martwić, bo ja akurat słodkie lubie i podjadam od czasu do czasu sobie w ciąży.
Ania_Beata
Ania_Beata ja mieszkam w de i niestety nie ma zbytniego dostepu do tych wozkow. one sa produkowane we wloszech i znalazlam tam wozek uzywany miesiac czasu za 300e ( nie wnikam dlaczego ktos sprzedaje) dlaczego sprzedawczyni ci go odradzila?
Odradzała mi go ze względu na opcję spacerówki. W tym wózku nie ma oddzielnie gondolki i spacerówki, tylko spacerówkę robisz z gondolki. Jej zdaniem ta opcja jest bardzo niepraktyczna i nie wystarczy dla większego, rosnącego dziecka. Stwierdziła - tu cytuję: " w pewnym momencie dziecko będzie miało kolanka przy uszach". Powiedziała, że na pewno ten wózek nie jest już dobry rozmiarowo dla dziecka 2,5-3 letniego.
Malutka466 powiem z doświadczenia lepiej z dwa dni przed glukoza nie jedz slodyczy bo ja sie najadłam ciastek i później cyrki wyszły a teraz 3 dni muszę odlezec w szpitalu i jeszcze raz pić tą glukozę więc lepiej było nie ulegać zachciankom
reklama
Ala_25 chyba ma jeszcze czas na odwrócenie. Moje też na dole ma stópki, tylko leży bardziej pod skosem.
Kylla a nie jesteś uczulona na penicylyne. Bo duomox chyba penicylyne jest albo jakaś pochodna.
Nigdy nie miałam, żadnej alergii, nawet jako dziecko kiedyś brałam duomox i chyba nic mi nie było. Ale może po prostu nie pamiętam, albo teraz w ciąży coś mi się pozmieniało.
Kaylla, a w skutkach ubocznych jest taki objaw? Ja mam często reakcje alergiczne na jakieś leki, a o dziwo na duomox nie miałam.
W skutkach ubocznych właśnie nie bardzo. Jest wypisana wysypka, ale nie swędzenie. A ja wysypki nie mam, tylko po prostu mnie swędzi.
Oczywiście po przeczytaniu w necie masy artykułów o jakiejś cholestazie ciążowej, tylko zaczęłam panikować. Nie wiem, może jak nie wezmę wieczornej dawki duomoxu, to rano będzie lepiej.