reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Mima też mi się podoba, wczoraj ją oglądałam na żywo, ale pani sprzedawczyni odradzała, dlatego nasz wybór padł na Joolza. Czemu z Włoch aż? W PL te wózki są dostępne. Nie przepłacisz za transport?

A u nas w tym roku kolędy nie ma. Na stronie parafii jest rozpiska ulic, które obejmie kolę∂a. I jest zapis, że w tym roku wizyta duszpasterska nie obejmuje wszystkich domów. Dziwne, nie?

Ania_Beata te joolza to takie chyba trochę podobne do quinny. Przynajmniej rama mi się tak kojarzy. Te kółka trochę takie małe jak dla mnie. No i dla mnie za drogie.

Moje dziecię w końcu też się na nowo rozruszało. O 4 mnie obudziło potem spać nie mogłam.

Koła w Joolzie są b. duże (tylne, pompowane) i mają super amortyzację. My mieszkamy pod miastem, gdzie i droga niewybrukowana i las obok. U mnie plastikowe koła się nie sprawdzą.

Mój Kuba wczoraj dał niezły popis i dzisiaj od rana to samo. Brzuch mi strasznie falował :D

U nas chyba w tym roku nie ma kolędy, jest rozpiska do końca stycznia i nie ma naszej ulicy.

Czytam te Wasze rozmyślenia wózkowe i mam mętlik w głowie... w środę jedziemy zobaczyć ten wózek od kuzyna wtedy się coś wypowiem :)

Przeglądam, jak organizować miejsce w szafie itd. I znalazłam to: http://www.homefor4sweethome.com/2013/05/spring-cleaning-organizing-underwear.html?m=1 rozbawił mnie ten pomysł. Ale w zasadzie, zamiast pojemników całkiem niezły :D

Gosia quinny mood, bebetto torino moje favoryty na chwile obecna. Adamexy, roany tez okey.
Mam tez jeszcze pare typow, ale to musze poobczajac jeszcze.
Napewno biala rama:rofl:
Pompowane kola ( nowe quinny ma piankowe:growl: )
Musi byc dojscie do torby, ktora powinna byc pojemna ( duzo wozkow nie ma dojscia! )
Wczoraj bylam w hutowni w Szczepankowie ( w srodku zimno+brak oswietlenia :dry: ) ale sporo wozkow mieli na sklepie. No i w smyku na franowie tez jest co ogladac i bardzo fajna obsluga.
Jeszcze wybieram sie do Komornik, bo tez podobno jest spory wybor. To tak info. jakby ktoras chciala;-) ;)

No i my witamy 25tc:rolleyes::rofl::biggrin2:
Bilansujac:
Apetyt znacznie zwiekszony porownujac z I trymestem, zdazaja sie zachcianki
Brzuchol spory i z dnia na dzien wiekszy
Przkroczona magiczne 50 - wagowo 2-3kg na plusie :rolleyes2:
Moja Niunia caly czas bardzo aktywna:happy:

Ooo dobrze wiedzieć, nawet nie wiedziałam, że tam są jakieś hurtownie z rzeczami dla dzieci. Dzięki za info. Zajrzę sobie na ich strony z ciekawości.

Jak śnieg u mnie sypie <3 takie wielkie płatki lecą z nieba!

reklama
Ewelina89 a gdzie mniej więcej są te hurtownie w Szczepankowie i Komornikach?

Mam też pytanie do dziewczyn z Pzn. Zamierzacie robić sesję ciążową? Macie sprawdzonego fotografa?

Do góry