Kobiety WOW myślałam, ze mnie kilka dni nie było a byłam wczoraj
taka dyskusja poczytam ale chyba do każdej się nie odniosę bo 11 stron przede mną
sweetgrape, vanessa witajcie
Basi89 ja ryczę jak coś sentymentalnego zobaczę, a to "600g szczęścia" jakoś niechcący włączyłam, a to o dzieciach coś poczytałam hehehe i bek
ale nie martwię się -po prostu wyryczam się i tyle
imię dla córki wybrane było prosto -jedyne o które się nie kłóciliśmy zostało. Teraz wybrała córka więc problem z głowy. Dziecko łazi wszędzie i dookoła -maszeruje
kasik90 chciałabym się nudzić na wolnym a dziś nawet książki nie zdążyłam otworzyć... takie sny niestety będą nas nawiedzać coraz częściej -podświadomosć
Ewa90 robię ze sobą to co przed ciążą bo wyglądałam jak hohoł dopóki rzygałam -po 19 tc wróciłam do żywych
Małka taaak mój M tak się zachwyca tym że jestem sexi-mama ze już nam zapanował 3 dziecko
GosiaLew masz raję co do tych badań cukru -tym bardziej w naszym stanie. Ogarniesz nie bój nic -pomyśl, że mój M studiuje, ja po porodzie tydzień-dwa też idę do szkoły, córka przedszkole, M praca -on zajęcia w weekend, ja w tygodniu a córkę z przedszkola trzeba odebrać... będzie się działo
Malutka466 ja czekam na potwierdzenie
Ja póki co na brzuch nic nie używam ale już zamówiłam La roche posay AP+
Co do żeli i malowania paznokci -pamiętajcie że w szpitalu wolą widzieć płytkę właściwie to nie wiem czemu ale w szkole rodzenia prosili żeby jednak mogli kontrolować -bo jak paznokcie sinieją itp to dla nich ważny sygnał