reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Dziecko ma głowę na dole-tak stwierdzili na połówkowych i podobno raczej się nie odwróci już, więc ok.
Lody mam w lodówce :-) 2 pudełka! Na w razie czego.
Sex mam jak zawołam :-) poprzednie ciąże też nam służyły, więc jak nie ma zagrożonej to chyba endorfiny działają korzystnie ? :-)
Chciałam dać stolarzowi komodę do malowania- piękna drewniana, ale kolor przecieranego drewna mnie już zmęczył po 19 latach; Niestety nikomu się nie chciało z okolicznych stolarzy malować, a jak jeden w końcu wycedził "na zniechęcenie" chyba 400 zł za m2 to sobie dziś sama pomalowałam. Zostały tylko półki 3 do farbnięcia.

reklama
Maui - nie boisz się malować w ciąży?
ja się zastanawiam nad malowaniem pokoiku, ale nie wiem czy to nieszkodliwe.

34bwugpj9wqy8no2.png

poszłam po loda na patyczku do sklepu niestety mnie nie zaspokoil :d mowie do męża- a zobacz może jakieś lody jednak są w zamrazalniku a tam połowa pojemniczka Cafe latte :) no i pochłonęłam wszystko :D :D a mały jak bryka :)

Maui moja córcia tez miala główkę na dole w 20 tyg teraz jestem w 22 wczoraj miałam połówkowe i mala jest ułożona miednicowo. A tak w ogóle to ostatnio bardzo boli mnie kręgosłup i aż dech zatyka mi w piersiach

Maui moja córcia tez miala główkę na dole w 20 tyg teraz jestem w 22 wczoraj miałam połówkowe i mala jest ułożona miednicowo. A tak w ogóle to ostatnio bardzo boli mnie kręgosłup i aż dech zatyka mi w piersiach
Madzia mam to samo dokładnie od przedwczoraj strasznie mnie zarywa ledzwiowy i kuje mnie w klatce :/

poszłam po loda na patyczku do sklepu niestety mnie nie zaspokoil :d mowie do męża- a zobacz może jakieś lody jednak są w zamrazalniku a tam połowa pojemniczka Cafe latte :) no i pochłonęłam wszystko :D :D a mały jak bryka :)

Ja tez zapodalam sobie miseczke smietankowo-orzechowej algidy :-D

Ja zjadłam lody toffi i aż mi nie dobrze było. Jednak mam te problemy żoładowo-przełykowe i objadać się nie mogę aż tak.

reklama
Do góry