reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

Hej mam 22go grudnia połówkowe o 13:30.
Ale fajnie zdamy potem relacje na forum.
Ja dzis zaczynam 21tc wedlug ost.miesiaczki.

Co do ubranek mam juz pełna szafe a jeszcze kusi kupowac.

Teraz wydaje nam się, że jest za mało i kupujemy. A najczęściej jest tak, że większość dzidziuś nie miał na sobie i szybko z nich wyrasta. Znam to z własnego doświadczenia :)

reklama
Witaj Izunia :-)

No mam nadzieję, że będzie tak jak mówicie i szybko sie dojdzie do wprawy w ubieraniu maluszka.

O to widze, ze 22.12 sporo wizytujacych :-) to juz trzymam za Was kciuki i czekam na relacje :-)

Ja czekam z utęsknieniem na 28.12, bo wtedy ja z kolei będę mieć polowkowe :-)

No mam nadzieję, że będzie tak jak mówicie i szybko sie dojdzie do wprawy w ubieraniu maluszka.

O to widze, ze 22.12 sporo wizytujacych :-) to juz trzymam za Was kciuki i czekam na relacje :-)

Ja czekam z utęsknieniem na 28.12, bo wtedy ja z kolei będę mieć

Ja czekam z utęsknieniem na 28.12, bo wtedy ja z kolei będę mieć polowkowe :-)

Dziękujemy.
Ja tez trzymam kciuki za wszystkie wizyty :)

Faktycznie dużo dziewczyn ma we wtorek wizyty ja mam w poniedziałek więc jako pierwsza będę się chwalić :)

Oczywiście będziemy czekać na dobre wieści :)

Ja w poniedziałek z rana na wyniki morfologia i mocz a wtorek wizyta u lekarza.

Płacicie za połówkowe dodatkowo? Ja chodzę prywatnie do lekarza. Jak dzwoniłam umówić się na kolejną wizytę pytałam panią w rejestracji to powiedziała, że nie są płatne dodatkowo ale czy na pewno? Chyba wezmę trochę więcej kasy w razie czego.

Ja chodzę do lekarza na nfz i za nic nie place, na połówkowe nie musze miec żadnego dodatkowego skierowania poprostu lekarz robi usg przy okazji wizyty. Lekarz jest konkretny i wszystko tłumaczy jak trzeba i często żartuje.

Ale macie juz niezla kolekcje ciuszkow:szok::happy: Wszystkie takie malusie i piekne <3 tych trzy czesciowych napewno kilka nabede [mam juz obczajone]
Lecz najpierw to musze poprzebierac te ktore mam po synku, mam zamiar nie szalec i nie utopic fortuny na ciuszkach heheh
juz sama sie z siebie smieje:-D

No i jeszcze przyczepila sie do mnie jakas wstretna infekcja:growl: malo, ze swedzi to jeszcze piecze jak robie siusiu:sad:

reklama
A mnie od wczoraj męczy jelitówka :( niby nie wymiotuje tylko mnie mdli ale za to strasznie bolą mnie jelita i meczy mnie wzdęty brzuch. Mam nadzieje że jutro już przejdzie.

Do góry