reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Hej mam 22go grudnia połówkowe o 13:30.
Ale fajnie zdamy potem relacje na forum.
Ja dzis zaczynam 21tc wedlug ost.miesiaczki.

Co do ubranek mam juz pełna szafe a jeszcze kusi kupowac.

Teraz wydaje nam się, że jest za mało i kupujemy. A najczęściej jest tak, że większość dzidziuś nie miał na sobie i szybko z nich wyrasta. Znam to z własnego doświadczenia :)

reklama
Witaj Izunia :-)

No mam nadzieję, że będzie tak jak mówicie i szybko sie dojdzie do wprawy w ubieraniu maluszka.

O to widze, ze 22.12 sporo wizytujacych :-) to juz trzymam za Was kciuki i czekam na relacje :-)

Ja czekam z utęsknieniem na 28.12, bo wtedy ja z kolei będę mieć polowkowe :-)

No mam nadzieję, że będzie tak jak mówicie i szybko sie dojdzie do wprawy w ubieraniu maluszka.

O to widze, ze 22.12 sporo wizytujacych :-) to juz trzymam za Was kciuki i czekam na relacje :-)

Ja czekam z utęsknieniem na 28.12, bo wtedy ja z kolei będę mieć

Ja czekam z utęsknieniem na 28.12, bo wtedy ja z kolei będę mieć polowkowe :-)

Dziękujemy.
Ja tez trzymam kciuki za wszystkie wizyty :)

Faktycznie dużo dziewczyn ma we wtorek wizyty ja mam w poniedziałek więc jako pierwsza będę się chwalić :)

Oczywiście będziemy czekać na dobre wieści :)

Ja w poniedziałek z rana na wyniki morfologia i mocz a wtorek wizyta u lekarza.

Płacicie za połówkowe dodatkowo? Ja chodzę prywatnie do lekarza. Jak dzwoniłam umówić się na kolejną wizytę pytałam panią w rejestracji to powiedziała, że nie są płatne dodatkowo ale czy na pewno? Chyba wezmę trochę więcej kasy w razie czego.

Ja chodzę do lekarza na nfz i za nic nie place, na połówkowe nie musze miec żadnego dodatkowego skierowania poprostu lekarz robi usg przy okazji wizyty. Lekarz jest konkretny i wszystko tłumaczy jak trzeba i często żartuje.

Ale macie juz niezla kolekcje ciuszkow:szok::happy: Wszystkie takie malusie i piekne <3 tych trzy czesciowych napewno kilka nabede [mam juz obczajone]
Lecz najpierw to musze poprzebierac te ktore mam po synku, mam zamiar nie szalec i nie utopic fortuny na ciuszkach heheh
juz sama sie z siebie smieje:-D

No i jeszcze przyczepila sie do mnie jakas wstretna infekcja:growl: malo, ze swedzi to jeszcze piecze jak robie siusiu:sad:

reklama
A mnie od wczoraj męczy jelitówka :( niby nie wymiotuje tylko mnie mdli ale za to strasznie bolą mnie jelita i meczy mnie wzdęty brzuch. Mam nadzieje że jutro już przejdzie.

Do góry