reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Nawet nie wiem gdzie cytować:sorry:

Ja kaftaniki używałam na początku pod spód a na to zakładałam śpiochy takie zapinane od góry, nie półspiochy.
To po domu w dzień. Na noc najlepsze były pajace. Zimą zakładałam body plus pajac, potem tylko pajac a latem fajne były rampersy do spania - takie pajace z obciętymi nogawkami i na krótki rękaw.

Ewa ty masz tego sporo. I tak sprawdzaj też czy na pewno przypasuje Ci to do pory roku, bo czasem mi się wydaje materiał dość gruby na tych zdjęciach. Dlatego też ja nie kupuję teraz, poczekam na kolekcję wiosna-lato.

reklama
Mam nadzieje ze się będą nadawać :) w sumie w połowie kwietnia będzie cc to myślę że będą ok . Bo jak będzie cieplo to mam.krótkie spodenki i bodziaki na ramiączka lub krótki rękawek oraz rampersy na krótki rękaw I spodeneczki (i tu jest pytanie czy Na 56 czy 62 - bo mi się wydaje ze 62 ? ) a jak.upały to chyba nawet w samym body może być lub pieluszcze- jak to jest ?

To ja się też pochhwalę dzisiaj moja kochana mama zaszalała i wybrała sie na zakupy dla mojej córeczki :)
ImageUploadedByForum BabyBoom1450524243.530562.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1450524259.087331.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1450524243.530562.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1450524243.530562.jpg
    90 KB · Wyświetleń: 175
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1450524259.087331.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1450524259.087331.jpg
    72,6 KB · Wyświetleń: 172
Ewa, Nikola świetne ubranka :-) aż chce sie kupować od razu jak sie tak popatrzy :)

Matko ja zupełnie nie doświadczona w przebieraniu takiego maluszka.. tez na pewno sie będę obawiać ubierania przez głowę.. będę musiała zaczerpnąć od Was porad dotyczących ubierania i ciuszkow.. ale jeszcze mam czas :-)

Ja chce wiedzieć od doświadczonych mam czy ja dobrze myślę że rampersy na lato na rozmiar 62 oraz krótkie spodenki i bluzeczki również na 62 ? :)

Dziewczyny, ja tonę w ubrankach dla małej. Jeszcze wczoraj dostałam cały wór (taki jak są wielkie śmieciowe wory), samych sukienek! Bodów to na pewno dobiłam do ponad setki, pajacyków itp. też zatrzęsienie. Już część oddałam dalej ale i tak jeszcze dużo mi zostało. No sukienek to mam do dwóch lat tyle, że codziennie bym mogła inną zakładać. I duuużo rzeczy jeszcze z metkami. Mąż jak widzi, że pomimo tego pierwsze kroki w sklepach odzieżowych kieruję na dział dziecięcy to ręce załamuje. I pomimo tego i tak jeszcze dużo rzeczy według mnie będę musiała dokupić. Np. rajstopki :)

reklama
Ja też tak mam że się boję takie maleństwo ubierać :)

Jak przechodzę koło sklepu z dziecięcymi ciuszkami czy zabawkami to musze wejść pooglądać chociaż haha

Do góry