reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

Teraz doczytałam do końca strony- Madzia Ty Małpiszonie! ;-) Tak myślałam, ze lata świetlne różnią 18 od 18000~

Dziś cały dzień spędziłam na szkoleniu i bardzo dobrze! Od razu mi lepiej. Bardzo dużo pracuję sama i wówczas mam czas wsłuchiwać się w siebie. Niestety taki aktywny dzień spowoduje, że jutro pewnie będę spała do 10-tej!

W domu też powolne zmiany- szafa na ciuchy dodatkowa już zmontowana - i tak była potrzebna, a za chwilę będzie bardziej :-) W piątek zabiorę męża w znienawidzone przez niego miejsce czyli do Ikei :-) na DC.
No i jakoś leci.
Wieczorami mam zgagę. I apetyt na piwo :-) zwykle piwa nie trawię, a teraz jakoś całkiem całkiem- po pół szklaneczko sobie do wanny szykuję. Do picia oczywiście !

Na połówkowe idę 15 grudnia. Ciekawe czy mi chłopaka na laskę zamienią? Ja tam czuję laskę cały czas.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Maui Madzia0903 miała test Pappa, nie Niesia:tak:

Malutka466 ja tak w pierwszejcl ciąży z synem miałam. Długo spałam i późno chodziłam spać a potem to w nocy spać nie mogłam, bo młody szalał i spałam do 11 często. A teraz czy wolne czy pracuje to pobudka po 6 bo dziecko do przedszkola trzeba zaprowadzić.

Moje młode w brzuchu dzisiaj wieczorem szalał. Coraz mocniej czuje te ruchy.

Dziękuję za pomoc.

Cała noc snilam że mam skurcze porodowe i już rodze a wiedziałam że to za wcześnie.

Ja nie mam czasu się nudzić, córka na to nie pozwala.

dziewczyny nie pracuje i też się trochę nudze. Oglądam seriale, ostatnio nowy serial Narcos, trochę TV, wstaje o 13... śniadanie, potem robie obiad, godzinny spacer z psem. Staram sie duży wychodzic. A to coś zjeśc i się zobaczyc ze znajomymi, a to na basen a to gdzies indziej z psem, ostatnio na listach do M byłam.
U nas też komoda stoi dla dziecka już, ale bedziemy remont w pokoju robic w styczniu.
Szkołe rodzeni mam od stycznia i nawet refundowaną, 25zł wpisowe.
MAUI tez mialam taka chec na piwo!! karmi piłam i trzymalo mnie ze 3 tyg, potem sama przeszła ta chec;p

Rety. Ja zjadłam kanapkę z jajkiem na twardo. Moje dziecko chyba tego nie lubi. Prawie po 10 minutach musiałam biec do wc :( masakra

Jak ja bym chciała na basen. Ale z racji moich ciągłych infekcji nie chodzę :(

Właśnie zaraz wychodzę na badania nie wiem jak u was ale ja mam morfologię i mocz co miesiąc teraz dodatkowo jakieś inne badania w tym na tarczycę

reklama
Do góry