happymamusia
Zaangażowana w BB
Kurcze dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę już macie jakiś widok w kierunku płci a jaaaa czekam moja kruszynka fika cudnie w brzuszku może to baletnica he he..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam zawsze w poniedziałki właśnie. Pani doktor rozpisała mi wizyty już do końca lutego Zawsze to jest poniedziałekMaui ...to jak Tobie już widać, to może i mi za niecałe 2 tyg zobaczy Fajnie by było.. Też liczę cicho na dziewczynkę, choć jak będzie chłopak jakoś się nie załamie
Malutka a ja mam 15 grudnia, znów się miniemy haha. Ja na ogół na wtorki zamawiam wizyty, bo wtedy mam wolne w robocie..
gosia2828 na pewno nast razem Wam się uda, czasem niestety życie bywa niesprawiedliwe... 3 maj sie :*
czy lista majóweczek jest zaktualizowana bo wydaje mi się że więcej niż 3 z nas poznały już płeć Ciekawa jestem jakie będą statystyki więcej chłopców czy jednak dziewczynek