reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

Jestem po wizycie i niestety moja ciąża w 8 tyg. stanęła w miejscu, zatrzymało serce i stanęło na 2 cm. Żadnych objawów niepokojących nie miałam, Jutro jadę do szpitala, mają mi podać leki poronne. Więc jutro i przez najbliższe dni czekają mnie ciężkie dni. Usuncie mnie z listy proszę. Życzę Wam wszystkim nudnych ciąż i szczęśliwych zakończeń.

Bardzo współczuję, trzymaj się ciepło i do zobaczenia za jakiś czas przy kolejnej ciąży !

reklama
Kacha10, współczuję z całego serducha ...

niestety doskonale wiem, co czujesz...
wczoraj dowiedziałam się, że serduszko naszego maluszla przestało bić w 10 tyg. ... dziś potwierdzłam u drugiego lekarza :-(
przede mną decyzja czy chcę zabieg czy czekam :-(

żegnam się i trzymam kciuki za spokojne ciąże i zdrowe maluszki ...

Ojej dziewczyny, jakie smutne wieści :( LauLau trzymaj się dzielnie kochana :* Jesteśmy z Tobą!

Ja jadę właśnie z teściową na SOR, chyba złamała rękę w pracy. Ehh.

Dziewczyny! :-( :-( trzymajcie sie mocno tulę was z całego serca! To marne słowa pocieszenia w takiej chwili ale pamiętajcie ze wiele z nas doskonale wie co czujecie i pamiętajcie ze bedzie dobrze. Teraz tylko czas czas i czas. A potem zdrowa ciąża. Trzymajcie sie!

Laulau i kacha współczuję wam bardzo bądźcie dzielne i silne na ile się da w takiej sytuacji i życzę szybkich i szczęśliwych kolejnych ciąż...

Basi89 dzięki... Uspokoilam się... W sumie racja nie da się wszystkiego przewidzieć co pisane to tak będzie...

Balsam używam Palmersa ... Zapach intensywny ale nawilża i ujedrnia szybko skórę..
Pozdrawiam:)

reklama
Do góry