reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Jestem po wizycie i niestety moja ciąża w 8 tyg. stanęła w miejscu, zatrzymało serce i stanęło na 2 cm. Żadnych objawów niepokojących nie miałam, Jutro jadę do szpitala, mają mi podać leki poronne. Więc jutro i przez najbliższe dni czekają mnie ciężkie dni. Usuncie mnie z listy proszę. Życzę Wam wszystkim nudnych ciąż i szczęśliwych zakończeń.

Bardzo współczuję, trzymaj się ciepło i do zobaczenia za jakiś czas przy kolejnej ciąży !

reklama
Kacha10, współczuję z całego serducha ...

niestety doskonale wiem, co czujesz...
wczoraj dowiedziałam się, że serduszko naszego maluszla przestało bić w 10 tyg. ... dziś potwierdzłam u drugiego lekarza :-(
przede mną decyzja czy chcę zabieg czy czekam :-(

żegnam się i trzymam kciuki za spokojne ciąże i zdrowe maluszki ...

Ojej dziewczyny, jakie smutne wieści :( LauLau trzymaj się dzielnie kochana :* Jesteśmy z Tobą!

Ja jadę właśnie z teściową na SOR, chyba złamała rękę w pracy. Ehh.

Dziewczyny! :-( :-( trzymajcie sie mocno tulę was z całego serca! To marne słowa pocieszenia w takiej chwili ale pamiętajcie ze wiele z nas doskonale wie co czujecie i pamiętajcie ze bedzie dobrze. Teraz tylko czas czas i czas. A potem zdrowa ciąża. Trzymajcie sie!

Laulau i kacha współczuję wam bardzo bądźcie dzielne i silne na ile się da w takiej sytuacji i życzę szybkich i szczęśliwych kolejnych ciąż...

Basi89 dzięki... Uspokoilam się... W sumie racja nie da się wszystkiego przewidzieć co pisane to tak będzie...

Balsam używam Palmersa ... Zapach intensywny ale nawilża i ujedrnia szybko skórę..
Pozdrawiam:)

reklama
Do góry