afrodyta92
Fanka BB :)
Ooo jaka długa lista.... większość nicków widzę pierwszy raz ale rozpoznaje kilka tych najbardziej aktywnych heh jeszcze mnie tam tylko brakuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo jaka długa lista.... większość nicków widzę pierwszy raz ale rozpoznaje kilka tych najbardziej aktywnych heh jeszcze mnie tam tylko brakuje
Ojej, przez infekcję? WspółczujeW kwestii infekcji to mialam troche przejsc ale w ciazy caly czas probiotyk doustny , lacibios femina pregna do mycia i jak tylko cos czuje to krem vitagyn c i narazie jest ok a posiewy robie czesto bo przez to stracilam ciaze.
Imion nie mamy jeszcze wybranych bo w pierwszej ciazy od razu mial byc Franek i wyszlo jak wyszlo... pewnie pomyslimy pozniej.
Happymamusia tez mi sie takie zagraniczne imiona, ktore wymienialas bardzo podobaja Choc moje nazwisko wogole sie nie komponuje. Ale co tam moje dziecko bedzie mialo tak na imie jak ja zadecyduje i nie bedzie mnie interesowalo czy komus sie podoba czy nie ( no wezme pod uwage zdanie meza ).
Ojj wybor jest naprawde spory, mnostwo pomyslow i olbrzymi dylemat
Ale to juz bedzie nalezalo do tych przyjemnych wyborow
Hahaha, moja mama jest takim przypadkiem. Nienawidzi swojego pierwszego imienia, używa go tylko w urzędach, bankach i takich formalnych sprawach. Na co dzień wszyscy mówią do niej, tak jak ma na drugie. Imieniny też obchodzi tego drugiego imienia. Niektórzy pewnie nie wiedzą, jak ma na prawdę na imię.A najlepiej jest jak imię jest ustalone, tatuś idzie dziecko rejestrować do UC i daje inne imię. Też znam takie przypadki Ja to bym wtedy zatłukła chyba gdyby mój zrobił coś takiego.