reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

Cześć dziewczyny:)

Kilka dni mnie tu nie było, bo zdecydowaliśmy się na weekendowy wypad nad morze:) Ale już wróciliśmy, więc wracam i do kompa i na forum. U mnie w sumie coraz lepiej - mdłości prawie zniknęły, tak samo i wymioty. Chociaż wczoraj w samochodzie w drodze powrotnej trochę cierpiałam, dodatkowo zawsze mam mega mdłości po wzięciu witamin. Nie wiem, czy też tak macie, ale ja jakieś 15-20 minut po połknięciu tabletki czuję się tragicznie. Dlatego staram się je brać przed samym spaniem, co niestety skutkuje tym, że czasami zapominam.
Na wadze na razie bez zmian, ale brzuszek już mi się pojawił. Niewielki, bo niewielki, ale i tak odczuwam dyskomfort.
Co do imion - na razie żadnych konkretnych typów nie mamy. Wstępnie dla chłopca Adam, a dla dziewczynki Maja lub Lena, ale myślę, że te typy jeszcze się 10 razy zmienią.

13x13 - mam nadzieję, że wszystko będzie u Ciebie w porządku, i że jeszcze do nas wrócisz.

reklama
Kaylla ale Ci zazdroszcze takiego wypadu nad morze..!!! :) :)
U mnie rowniez poranki nadal najgorsze i wlasnie moze to byc spowodowane dodatkowa dawka witamin

Ja mam dziewczyny 176 wzrostu a ważę 67 bo juz mi się przybrało 2 kg... A ja dla chłopca wybrałam imię Jakub bo tu we Francji też takie jest tylko inaczej je wmawiają a dla dziewczynki wiktoria heh

Zosia podoba się moim rodzicom bardzo :) Tylko z tym imieniem jest taki problem, mam wrażenie, że nie ma takiej wersji dla nastolatki/młodej kobietki. Bo jest Zosia, Zośka, Zofia.
Ja mam uniwersalne imię, zawsze jedna forma, można je lekko zdrobnić, czego nienawidzę!

kaylla, ale fajnie z wyjazdem!! Zawsze to jakiś relaks.

Happymamusia, ale chcesz fajne oryginalne imiona. Nicole fajne, aczkolwiek ja pewnie bym spolszczyła na Nikola.

Basi89 to ty masz normalnie niedowagę. Ja przy wzroście 169 bmi mam od 53 kg. Ważę trochę więcej, bo 64, ale i tak udało mi się zrzucić przed zajściem trocgę kg.

Ja mam wybrane imiona Patryk lub Patrycja. Niestety mojemu mężowi się nie podobają. Więc pewnie będzie szukanie kompromisu.

reklama
Mnie to sie marzy Mia:) ale pewnie podniosą się głosy rodziny, że wydziwiamy:D wiec myślimy o Poli, Matyldzie, mój A spomina Lusie tylko nie bardzo wie z którym pełnym imieniem to łączyć, bo ani Ludmiła, ani Ludwika mu nie bardzo grają:D chłopiec mógłby być Adamem, ewentualnie Kostkiem lub Frankiem, ale ten ostatni wogóle sie nie podoba mojemu A. Wracając do wagi: GosiaLew masz racje- bmi pokazuje mi niedowagę :D jednak martwi mnie, ze moja waga przy waszych tak szybko idzie na przód:) martwię sie, ze pózniej trudno mi bedzie sie zatrzymać:/

Do góry